Kampauspöydän suosikkini

Makuuhuoneen nurkassa sijaitsee pieni kampauspisteeni. Pöytä on suosittua Ikean VITTSJÖ-sarjaa, jota voi bongata aika monestakin blogikodista – ja ihan syystäkin, sillä simppeli ja superedullinen pöytä mukautuu tosi moneen tarkoitukseen ja passaa siron muotonsa puolesta kaikenlaisten yhdistelmien kaveriksi. Itse olen asetellut pöydän viereen Eamesin DSW-tuolin, jolloin kokonaisuus muuttuu vähän ylellisemmäksi. Ruskea puujalka tuo tuoliin taas vähän erilaista ilmettä ja sopii minusta aika kivasti huoneessa olevan itämaisen maton väreihin.

Olen asetellut pöydän päälle sekalaisen setin purkkeja ja puteloita, kauneimmat kosmetiikat on ilo pitää esillä. Kynsilakkakokoelmani koostuu pääosin Essien lakoista, yhteneväiset pullot näyttävät nätiltä rivissä tason päällä. Koruni säilytän pienessä lasirasiassa, josta ne on näppärä valita aamuisin. Yritän muistaa riisua koruni iltaisin niiden säästämiseksi, mutta totta puhuakseni olen vähän huono muistamaan tätä. Asiaa helpottaa kuitenkin, kun koruilla on säilytyspaikka heti käden ulottuvilla.

Kuiva talvi-ilma ei tee hyvää iholleni, ja kaikenlaiset öljyt ja seerumit ovatkin kovassa käytössä tähän vuodenaikaan. Yritän muistaa lisäillä varsinkin kasvoöljyä vähän välillä, se on talvi-ihon ja kuivien kohtien kiistaton pelastaja. Suosikkini on tämä Patykan öljy, joka on osoittautunut hyvin riittoisaksi. Itse öljy on jo aika vanha, mutta muutama pisara kerrallaan käytettynä se ei tunnu kuluvan millään – ja sehän on hyvä vain. Parasta öljy on illalla kasvoille hierottuna, aamulla on vastassa ihanan pehmeä ja astetta heleämpi iho. Mukava pieni kauneusrituaali tämäkin.

Kaulakorut säilytän erillään pienessä kynttiläkipossa, näin ketjut eivät sotkeennu niin helposti muiden korujen kanssa keskenään. Iittalan Kastehelmi-tuikku sopii tähän tarkoitukseen tosi hyvin, varsinaisen kynttiläkäytön lisäksi tämän voi valjastaa monipuolisesti myös kaikenlaisiin säilytys- ja tarjoilutarpeisiin. Käsivoiteiden suhteen tuo vaaleanpunainen Aesopin tuubi on suosikkini sekä koostumuksen että ihanan pakkauksensa suhteen, mutta voi miksi se tuoksuu niin tujulle – en voi millään muotoa sanoa pitäväni siitä. Paksun kermainen ja hoitava koostumus antaa kuitenkin paljon anteeksi, ja kyllähän tuo tuubi on tästä syystä saatu kulutettua jo miltei loppuun saakka. Hetken kyllä mietin hankinko enää uutta samanmoista, sillä voiteen levityksen jälkeen ei tee mieli liikkua hetkeen muiden ihmisten läheisyydessä…

 

Viikonloppu starttasi puhtaissa, ryppyisissä pellavalakanoissa. Huomaan kierrättäväni näitä yksiä samoja lempilakanoitani jatkuvasti: heitän ne vain siivouspäivänä pesuun, kuivuriin ja sitten taas illaksi käyttöön. Kohta tämä kuvio menee uusiksi, sillä olen tilannut itselleni tuplapeiton, jonka saapumista vielä odottelen. Tämän myötä tuleekin sitten väkisinkin pedattua vähän eri lailla. Odotan kyllä jo kovasti isoa muhkeaa peittoa ja skarppia hohtavanvalkoista petausta – nämä ovat näitä elämän pieniä iloja.

Ihanaa lauantaita!


Here´s my dresser in the bedroom: simple and very affordable Ikea VITTSJÖ table filled with my most beautiful cosmetics. I love beautiful packages and don´t want to hide them to ease the use of them, so I always try to choose my everyday essentials as beautiful as possible.

 

 

Kommentit (4)
  1. Kivan näköistä! Ja ihana tuo DSW-tuoli tummilla jaloilla! Osaatko sanoa valmistetaanko tuolia enää tällä jalalla? Itse en ole törmännyt.

    1. Minustakin juuri tuo versio tuolista on superihana! Kyllä sitä mielestäni valmistetaan vielä tuolla ruskeallakin jalalla, on vain ehkä vähän harvemmin nähty yhdistelmä.

  2. Moi, Mikähän lattiamateriaali on ja miten se on käsitelty. Hyvän näköinen nimittäin!

    1. En ihan tarkkaan tiedä, mutta veikkaan vesiohenteista valkoista Betoluxia tai vastaavaa. Se nimittäin kuultaa aavistuksen läpi ja on pinnaltaan mattapintainen toisin kuin liuotinohenteinen Betolux, joka on selkeästi peittävämpää ja ”muovimaisempaa”. Lattia on parkettityyppistä pontillista puulankkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *