KAKOLAN LÄNSISELLI / MAKUUHUONE

kakola1-800

Viime aikoina olemme päässeet tekemään Annen kanssa yhtä tosi kivaa työprojektia. Sisustimme malliasunnon Kakolan Länsiselliin, ja tänään olimme kuvaamassa valmista lopputulosta. Erittäin tiukalla aikataululla toteutetusta kokonaisuudesta tuli meistä tosi kiva, enkä näin ollen malta olla jakamatta muutamia kuvia täällä oman bloginikin puolella. Nyt kurkataan kompaktin kaksion makuuhuoneeseen, johon valikoitui lämpimiä beigen ja ruskean sävyjä:

kakola2-800kakola13-800kakola3-800 kakola5-800

Simppeli valkoinen petaus sai ryhdittäjäkseen Interfacen korkean sängynpäädyn ja pari pirteän sävyistä tyynyä. Kompaktiin makkariin sopi parhaiten pieni kevyt laatikkomainen yöpöytä, tummanharmaa Stacked-moduuli poimittiin Muuton valikoimista. Simppeli linja jatkuu myös valaisimessa: lattian ja katon väliin vaijerilla ripustettu Flosin Parentesi-valaisin on ihanan yksinkertainen, mutta kuitenkin näyttävä vaihtoehto perinteisen yövalaisimen tilalle.

kakola6-800kakola4-800 kakola7-800

Beige sävymaailma liukuu sängynpäädystä muihin tekstiileihin. Huikeat pitkät verhot ommeltiin Kinnasandin kankaasta, matto on puolestaan Linie Designin Charles. Näyttävä Tom Dixonin Melt-kattovalaisin on ehdottomasti huoneen statement, sen pronssinhohtoista sävymaailmaa täydentää Muuton Frame-peili. Meidänkin kotoa löytyvä Menun tuoli sopii kivasti myös makkariin tuoden kaivatun laskupaikan vaatteille tai tyynyille.

kakola8-800 kakola9-800 kakola10-800

Vanhassa talossa kun ollaan, löytyy Länsisellin asunnoista huikeat vanhat ikkuna-aukot leveine ikkunapenkkeineen. Näihin saa kauniisti esille niin viherkasveja, valaisimia kuin kaikkea muutakin kaunista. Kultainen Tolomeo on aika ihana yksityiskohta ikkunalla. Tätä erikoisväriä on saatavilla vain rajoitun erän verran – jos siis ihastuit väriin, ole nopea.

kakola12-800

Kakola on kohteena todella mielenkiintoinen, sillä säilöväthän nämä vanhat vankilarakennukset sisäänsä ison palan turkulaista historiaa. Minusta on hienoa, että käyttämättömänä olleisiin rakennuksiin puhalletaan nyt eloa uuden käyttötarkoituksen myötä. Todella persoonallinen ja varmasti mieleenpainuva asuinpaikka!

Makuuhuoneen lisäksi tämä malliasunto käsittää yhdistetyn keittiö-olohuonetilan, eteisen ja kylppärin. Näistä julkaisemme lisäkuvia tuota pikaa niin blogeissamme kuin Koodinkin sivuilla. Palataanpa siis näihin maisemiin uudemman kerran vielä vähän tuonnempana.


I styled an apartment for Kakola Yhtiöt together with my colleague Anne. Here´s the bedroom of the apartment which is full of soft, warm shades and genuine materials.

Kommentit (9)
 1. Muuttuva kotini Päivi S
  1.3.2017, 10:49

  Tulipa oikein kodikas ja lämmin tunnelma. Tuleeko tähän majoitus/hotellitilat? Hienoa, että otetaan tällainen historiallinen rakennus käyttöön ja nuo ikkunapenkit ovat kyllä hienot. Hienosti toteutettu ja varmasti kiva ja erilainen projekti 🙂

  1. Tästä tuli kyllä kiva! Rakennuttajan valitsemat pintamateriaalitkin olivat minusta yksinkertaisuudessaan tosi onnistuneet, varsinkin tuo luonnonvärinen tammilattia on erityisen ihana.

   Näihin Länsisellin rakennuksiin on tulossa asuntoja, mutta muualle Kakolaan kaavaillaan kaikenlaista muutakin asuntojen lisäksi, saas nähdä mitä kaikkea tuonne toteutetaan. Hienoa tosiaan, että vanhat ja huiman historian omaavatrakennukset otetaan näin uudelleen hyötykäyttöön!

 2. Kaunista! Pieni jakkara pehmusteineen ihastutti kovasti – kertoisitko valmistajan ja noin hinnan?

  1. Kiitos! Tuo jakkara on Skagerakin Georg ja hinta 249 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *