KAKOLAN LÄNSISELLI / OLESKELUTILAT

Muutama päivä sitten kerroin työprojektista, jossa sisustimme Annen kanssa malliasunnon Kakolan Länsiselliin. Tällöin kurkattiin asunnon makuuhuoneeseen. Nyt esittelyvuorossa on kompaktin kaksion muut tilat, yhdistetty olohuone/keittiö ja eteinen:

 kakolaoh6-800
kakolaoh3-8001kakola3-800 kakolaoh4-800 kakolaoh7-800

Yhdistetty olohuone-keittiö on tilana aika kompakti, mutta fiksuilla valinnoilla siitä saatiin oikein toimiva. Sohvana toimii Hakolan siro Cosy-sohva, musta sohvapöytä on samalta valmistajalta. Sohvaryhmän alla oleva muhkea, paimentolaishenkinen matto on Linie Designin Ruffle. Ruokapöytänä toimiva Artekin pyöreä koivuinen pöytä sai parikseen mustat Domus-tuolit, Artekin jakkaran ja messinkisen Goden Bell -valaisimen. Yhdistelmä on rento, mutta toimiva. Puulajien sekoittelua ei kannata aina pelätä, tässäkin tapauksessa koivu toimii tosi kivasti tammilattian parina. Musta tuo puolestaan vähän ryhtiä ja terästystä lämpimien puunsävyjen keskelle.

  kakolaoh9-800kakolaoh8-800 kakolaoh10-800

Asunnon lukuisat viherkasvit ovat Piia Jaalalta, ne tuovat tosi mukavasti raikkautta tilaan. Totesinkin juuri eilisessä postauksessani, kuinka viherkasvien määrää tekisi mieli lisätä myös omassa kodissa, ehkä karautankin viikonloppuna kasvikaupoille. Skagerakin DO-hyllyyn kasvit ja keittiötarvikkeet käyvät ilmavasti, ollapa tuollainen omassakin keittiössä.

kakolaoh12-800 kakolaoh13-800

Eteisen puolella metallisävyt jatkuvat. Puiset ja metalliset Muuton Dots-koukut aseteltiin näyttäväksi rykelmäksi, ja tämän vieressä on kaappikokonaisuus By Lassenilta. Myös kuparireunainen seinäpeili on By Lassenin valikoimista.

kakolaoh2-800 kakolaoh14-800kakolaoh15-800

Kaiken kaikkiaan projekti oli tosi hauska ja mielenkiintoinen, näitä olisi mukava tehdä enemmänkin. Haastetta hommaan toi erittäin tiukka aikataulu, mutta tästä huolimatta asunnosta saatiin tosi kiva, yhtenäinen kokonaisuus. Länsisellin asunnot ovat parhaillaan vielä työn alla, mutta nämä juuri valmistuneet malliasunnot antavat kuitenkin jo mukavasti viitettä tulevasta. Jäämme innolla odottelemaan mitä kaikkea Kakolan historialliselle alueelle vielä nouseekaan!


My styling work for Kakolan Länsiselli. This building has previously been a prison, but now the former cells are turned to apartments. I decorated one apartment together with my colleague Anne, and here´s the result. You can see the bedroom here.

Kommentit (6)
  1. Sisustus just mun makuun ja monta noista tuotteista löytyykin jo.
    Mikähän on tuon Artekin pöydän halkaisija? Vaikuttaisi sopivalta koolta citykotiini.

    1. Kiva kuulla, kiitos! Artekin pöydän halkaisija on 100 cm. Aika kiva, käytössä suht reilu mutta silti vähän pienempäänkin tilaan menevä pöytä.

  2. Onpa kivoja juttuja, tuo hyllyvarsinkin!

    1. Tuo Skagerakin hylly on kyllä ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *