JW Anderson

 

Lontoon reissulla ei tullut ihmeemmin shoppailtua, mutta muutama pieni juttu tarttui kuitenkin reissulta mukaan. Ja itse asiassa yksi suurempikin – olen nimittäin jo pidempään ollut ison hyvän työlaukun puutteessa, jonne mahtuisi niin läppäri kuin kamerakin, ja syntymäpäivieni kunniaksi päätin toteuttaa vihdoin tämän ostoksen. Minusta tällaiset isommat hankinnat on kiva linkittää merkkipäiviin ja matkoihin, tällöin nämä muistot kulkevat esineen mukana pitkään ja tavara saa ikään kuin vähän syvemmän merkityksen. Tarkka laukkumalli ei ollut sen kummemmin mietittynä, mutta Lontoosta bongasin JW Andersonin Tool Bag -uutuusmallin, joka täytti kaikki kriteerini sekä tilavuuden että ulkonäön suhteen. Ja niinhän siinä sitten kävi, että tämä laukku matkasi mukanani takaisin Suomeen.

Itse tykkään tunnistettavien it-laukkujen sijaan suosia usein vähän anonyymimpiä valintoja. Niin ihania kuin Chloet, Celinet ja Cuccit ovatkin, taidan itse olla ehkä kuitenkin vähän enemmän no logo -tyyppiä  – ainakin tällaisten arjen perusasioiden suhteen. JW Andersonilla on minusta aivan ihania juttuja, joita ei tule vastaan ihan jokaisella. Kuitenkin puhutaan laadukkaasta designer-merkistä, jonka tuotteissa hyvä suunnittelu ja laatu näkyy. Tykkään kovasti laukun rennosta yleisilmeestä ja mokan ja nahan sekoittelusta; monet suuremmat laukut olisivat olleet omaan tyyliini turhan pönäköitä ja fiinejä, mutta tästä sellainen fiilis puuttuu tyystin. Ja mikä tärkeintä, reilunkokoisessa laukussa on myös mukavasti tilaa työkamppeille ja kameratarvikkeille. Varsin käytännöllinen ja omannäköinen löytö siis, jonka kanssa povaan pitkää yhteistä tulevaisuutta.


I bought this JW Anderson bag from London as a birthday present to myself. I love the relaxed look of the bag and the combination of leather and suede, it makes the look very soft and more casual, just the way I like it. The bag is big enough to carry my laptop and camera which make this very handy for work and meetings. This black Tool Bag is a brand new model and just arrived to stores, there are also a smaller version available which is also very nice.

Kommentit (6)
 1. Myöhästyneet synttärionnittelut! Onpas kiva kuva tuo ensimmäinen, olet tosi tyylikkäänä! Kiitokset myös mielenkiintoisesta ja omaan makuuni sopivasta laukkuvinkistä; tuonne tosiaan mahtuu kaikki tarpeellinen kameraa myöten.
  Aah, pääsisinpä taas Lontooseen, se on upea kaupunki – Shakespearen kerrotaan kai leukailleen jotakin tähän tyyliin, että jollei pidä Lontoosta lienee kuollut. Allekirjoitan!

  1. Kiitos onnitteluista ja kehuista, harvoin sitä tulee eksyttyä kameran eteen, mutta joskus sentään täytyy tehdä poikkeus. 🙂 Tuo laukku on kyllä osoittautunut tosi näppäräksi, se syö sisäänsä kaikki työkamppeet. Ehkä vähän liiaksikin, kun tilaa on, tuppaa tällaiseen kerääntymään äkkiä myös kaikenlaista vähemmän tarpeellista… 🙂

   Allekirjoitan myös tuon, Lontoo oli kyllä yllättävänkin ihana! Sinne täytyy ehdottomasti palata vielä uudelleenkin.

 2. ”Why, Sir, you find no man, at all intellectual, who is willing to leave London. No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford.” — Samuel Johnson.

  1. Juuri näin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *