JUHANNUSMAISEMIA

Siinäpä se juhannus meni, kuvien mukaisessa tunnelmissa. Palailtiin juuri hetki sitten kotosalle juhannusreissulta, olipa mukava olla vaihteeksi muutama päivä mökkitunnelmissa täysin tavoittamattomissa. Kamera sai tällä kertaa levätä laukussaan kotona, ja puhelimenkin akku irtisanoi itsensä jossakin vaiheessa – muistiin tallettui siis vain muutama hassu maisemakuva. Hyvä näin, pitkä viikonloppu sähköttömässä mökissä luonnon keskellä oli ihanaa vaihtelua remppaamiselle, blogihommille ja muille arkisille jutuille. Mutta kyllä oli vain mukava palata taas kotiinkin, odotan jo köllähdystä omaan pehmeään sänkyyn ja puhtaisiin lakanoihin. Kyllä koti on vain se paras paikka, vaikka reissussa mukavaa onkin.
Täällä ollaan vielä sen verran juhannustunnelmissa, että perinteiset sunnuntaiset remonttikuulumiset saavat siirtyä huomiselle. Silloin on luvassa mm. kurkistus meidän pikkuvessan lattiaan, joten pysykäähän kuulolla.
Mukavaa uutta viikkoa!
We have been celebrating Midsummer at our friends´ cottage in the middle of forest. It was a perfect getaway for a couple of days, but now it´s nice to be back and start a new working week. Have a nice one!
Kommentit (2)
  1. Hannele Ruusukummusta
    27.6.2016, 08:39

    Kiva, kun pääsit rentoutumaan. Hyvää alkanutta viikkoa!

    1. Kiitos, samoin sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *