Juhannuskukkaset

Ihana keskikesän juhla on käsillä, täällä se on aloitettu nukkumalla myöhään ja nauttimalla aamupala pitkän kaavan mukaan. Tänä vuonna juhannus taitaa kulua leppoisasti kaupungissa, ehkä vähän kavereita nähden ja ehdottomasti hyvin syöden. Seuraavaksi suunta on juhannustorille, josta ajattelin käydä poimimassa takuulla tuoreet mansikat, herneet ja salaattitarpeet. Sen jälkeen ajattelin leipaista taas yhden raparperipiirakan – ehkä tällä kertaa Maisemakahvilan ohjeella, jota olen kuullut paljon kehuttavan.

Poimin kotiin kimpullisen luonnonkukkia iltalenkkini varrelta. Rennot ja rönsyilevät luonnonkukat tuovat kotiin ihanaa juhannusfiilistä, kestävät sitten maljakossa sen minkä kestävät. Petasin myös sänkyyn puhtaat valkoiset lakanat, niihin on ihana sujahtaa illan päätteeksi. Juhannusperinteisiini on kuulunut aiemmin ehdottomasti myös sauna, saapa nähdä kuinka sen kanssa tänä vuonna käy. Ehkäpä tyydyn sytyttelemään kotiin vain muutamia kynttilöitä, nekin tuovat tunnelmaa kesäiltaan.

Tänä vuonna ilmojen puolesta näyttää – ainakin täällä suunnilla – käyvän ihan hyvä tuuri. Niinpä ajattelin keskittyä seuraavat päivät ihan vaan juhannuksen viettoon ja pieniin kesäretkiin, seurailkaapa tunnelmia Instagramin puolelta. Näiden kukkakuvien myötä toivotankin nyt kaikille:

Ihanaa juhannusta!

Happy Midsummer!

Kommentit (1)
  1. Ihanaa Juhannusta, Maija!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *