Juhannusaattona

juhannuskuvia7-800

Toivottavasti teillä on ollut mukava juhannus! Säät eivät tällä kertaa olleet ainakaan täällä kolkassa Suomea parhaat mahdolliset, mutta eipä tuo oikeastaan kauheasti haitannut. Meidän juhannus kului leppoisasti sekä kotona että kylässä, ja päivien aikana ehdittiin ajella vielä useampi lenkki saaristossakin maisemia ihastelemassa. Huomaan kaipaavani juhannuksen aikoihin erityisen paljon veden äärelle, onneksi siitä pääsee nauttimaan aika helposti tällaisten pienten retkienkin myötä. Vaikka eihän se ole ollenkaan sama asia kuin oma mökki, kieltämättä se olisi kyllä aika ihana asia etenkin tällaiseen aikaan vuodesta…

juhannuskuvia2-800juhannuskuvia8-800juhannuskuvia1-800  juhannuskuvia4-800juhannuskuvia3-800 juhannuskuvia5-800juhannuskuvia10-800

Nämä sekalaiset kuvat ovat juhannusaatolta, jolloin ajeltiin Paraisten maisemissa, grillailtiin ja vietettiin aikaa omalla takapihalla. Illan viiletessä oli ihana sytyttää kynttilä ja käpertyä viltin alle lehtien ja jälkkäriksi leipomani bostonkakun kanssa. Kakunleipomisepisodi kyllä vähän nauratti – ensin loppui voi, sitten jauhot ja kaiken huipuksi kakku pääsi vielä vähän palamaankin. Hyvältä se kuitenkin maistui kesäillassa ja omalla pihalla. Viimeksi mainitusta ollaan nautittu kyllä viikonlopun aikana niin paljon, kuin ilmat ovat vain suinkin suoneet.

Nyt on aika palata arkeen vielä muutamaksi viikoksi ennen kesäloman alkua – hui, kuinka aika hujahtaakin nopeasti. Pihaprojektin seuraava osa odottelee toteuttamistaan, juhannuksena ideoitiin pihalle tulevan pergola/kesähuonerakennelmaa vähän pidemmälle ja etupihakin pitäisi laittaa vielä kuntoon. Näistä jutuista ja näissäkin kuvissa vilahtelevista uusista ihanista terassikalusteista luvassa lisää juttua taas vähän tuonnempana. Nyt toivottelen mukavaa uutta viikkoa ja ihanaa lomaa kesälomansa startanneille!


Here´s some photos from our Midsummer. The weather was pretty cold this year but actually it didn´t matter that much, we did some small trips to the archipelago, ate well and spent time at home enjoying our garden and new outdoor furnitures. Will show more pics about them both later.

Tallenna

Tallenna

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *