Jouluisia toffeen sävyjä

Erilaiset lämpimät toffeen- ja kamelinruskeat sävyt ovat nousseet tänä vuonna vahvasti esille. Nämä mausteiset sävyt sopivat loistavasti myös joulukauteen, ja monen brändin tämän vuoden joulukuvista onkin voinut bongata juuri tällaisia lämpimiä ruskeita ja oranssihtavia sävyjä. Itse ihastuin sävyyn jo kevättalvella hankkimieni Midnattin lakanoiden myötä, ja nyt joulun tullen teki mieli lisätä sävyä myös olohuoneen puolelle. Ripaus toffeeta sopii niin nätisti hiekkaisten ja kermanvaaleiden sävyjen pariksi.

Nappasin nyt ensi hätiin sohvalle yhden nukkumatyynyistäni, mutta ehkäpä pieni toffeenvärinen yksityiskohta tulee hankittavaksi vielä tähän joulukauteen. Sävy sopii tosi kivasti yhteen havunvihreän ja tummansinisten sävyjen kanssa, jota olkkarista löytyy nyt joulunaikaan. Myös kaikenlaiset pronssiset, kupariset ja kultaiset yksityiskohdat sopivat tämän sävyn kanssa kauniisti, kuten tuo kaapista kaivamani vanha House Doctorin kynttilänjalka. Sävy on sen verran voimakas, että se toimii jo pienenäkin yksityiskohtana; koko tilaa ei tosiaankaan tarvitse vuorata samalla sävyllä.

Granit / Linum / Midnatt / Iittala / Ferm Living / Granit

 

Tällä hetkellä lähes kaikilta brändeiltä tuntuu löytyvän jotain lämpimän ruskeaa. Tässä muutamia suosikkejani: Iittalan uutta Kaasa-lyhtyä olen ihaillut Annen kodissa ja Ferm Livingin ruukkua puolestaan töissä Koodissa. Kuinka nätisti tuonne sopisikaan amaryllis tai hyasintti! Myös Granitista löytyy kaikenlaista kivaa tähän sävyyn, tyynyjen lisäksi mm. paperinen koristetähti. Sellainen pitää ehkä vielä hankkia ikkunaan ennen joulua.

Mitä te pidätte tästä sävystä, ihastuttaako vai ei?


I am so into soft caramel shades right now, and this kind of warm and spicy shades looks nice in Christmas time too. Here´s some of my favourite products in this color and some pictures of my living room with a hint of caramel shade. The cushion on the sofa is actually a pillow case from Midnatt, but it looks good in the living room too. Maybe I should still buy a proper cushion cover to the living room, e.g. Granit and Linum have some really nice ones.

Kommentit (11)
  1. Tuo valkoinen lattia jotenkin riitelee muiden sävyjen kanssa. Makuasioita toki.

    1. Minusta taas valkoinen lattia raikastaa nämä sävyt juuri sopivasti. Jos lattia olisi ollut vaikka vaaleaa puuta, en olisi valinnut sen pariksi näin paljon lämpimiä sävyjä, minusta kokonaisuudesta olisi tällöin tullut liian tunkkainen. Mutta makuasioita tosiaan. 🙂

  2. Minun silmiin valkoinen lattia taas sopii ihan minkälaisten sävyjen kanssa hienosti.

    1. Samaa mieltä, vaikea keksiä yhdistelmää johon valkoinen lattia ei sopisi. No ehkä ihan kokovalkoinen sisustus voisi olla vähän kalsea, siksipä minäkin halusin valita lattian pariksi vähän lämpimämpiä sävyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *