Joulu tuli, joulu meni

Joulu vierähti kuvien maisemissa oikein mukavasti – ja nopeasti. Nyt on tullut syötyä, loikoiltua, ulkoiltua ja pelailtua, eikös juuri tämä yksinkertaisuudessaan sitä parasta joulunviettoa olekin. Muutama päivä maaseudun rauhassa teki oikein terää, nyt pienen joulubreikin jälkeen on ollut taas kiva palailla kaupungin elämään ja kaikenlaiseen kivaan tekemiseen, jonka parissa viime päivät ja viikot ovat tehokkaasti hujahtaneet. On kokkailtu, treffailtu ystäviä, käyty kaupungilla ja vietetty kommuunielämää, elämme kyllä parhaillaan melkoisen hulvattomia ja ikimuistoisia aikoja. Bloggailukin on jäänyt tässä kaiken keskellä vähän vähemmälle, mutta eiköhän tämäkin touhu lähde tästä taas rullailemaan uuden vuoden myötä uudella innolla eteenpäin. Mielessä on paljon kaikenlaisia sisustusjuttuja uuden asunnon varalle, ja kunhan tästä ennätän toteuttamisen asteelle, saavat sisustusaiheet jatkoa taas täällä blogissakin. Joten malttakaapa vain, pian palaillaan linjoille taas näidenkin tiimoilta.

Nyt on enää muutama hassu päivä vuoden vaihtumiseen, ja aika punoa suunnitelmat vuodenvaihteen varalle. Taitaa tulla melkoisen tapahtumarikas loppuviikko, saas katsoa kuinka ennätän koneen ääreen. Ihan pian käännetään katseet ensi vuoteen, mutta vielä nautitaan hetki näistä joulukuun viimeisistä päivistä, toivottavasti ne sujuvat sielläkin mukavasti ystävien ja rakkaiden parissa.

Leppoisia välipäiviä!


Some pictures of my christmas.

 

Kommentit (4)
 1. Oikein kivaa vuodenvaihteen odotusta. Upea tuo amarylliskuva. Niin herkkä!

  1. Kiitos, mukavaa alkanutta vuotta myös sinulle! Tuo amaryllis oli kyllä aivan huikean värinen, en ole itse ennen törmännyt tuollaiseen persikan punertavaan versioon. Aivan ihana!

 2. Muuttuva kotini Päivi S
  28.12.2017, 12:24

  Täällä menty vähän samoilla linjoilla joulu eli maaseudun rauhassa leväten ja syöden. Tuli kyllä kummitytön valmistujaisjuhlissa käytyä ja samalla näki sukulaisiakin 🙂
  Mullakin jäänyt blogi päivitys nyt vähemmälle, pitää varmaan huomenna päivittää paremmalla ajalla.

  Oikein ihanaa ja menestystä uudelle vuodelle 2018!!!!

  1. Juu, maaseudun rauha tekee välillä aika hyvää. 🙂

   Ihanaa ja antoisaa alkanutta uutta vuotta sinne myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *