Blogit
Pihkala

JAA KOTISI TARINA JA VOITA

kaupallinen kampanja, yhteistyössä SKV Kiinteistönvälitys
Viime vuoden lopulla kirjoitin SKV Kiinteistönvälityksen lanseeraamasta täysin uudenlaisesta asunnon myyntiin liittyvästä palvelusta, Kodin Tarinasta®. Postaukseni löytyy kokonaisuudessaan täältä, suosittelen klikkaamaan tuohon juttuun, mikäli se on jostain syystä jäänyt välistä. Nyt on aika palailla takaisin aiheeseen huikean kilpailun merkeissä, jonka osallistumisohjeet löytyvät tämän postauksen lopusta.
Selvennänpä kuitenkin vielä alkuun lyhyesti mistä on kyse. Ajatus SKV:n Kodin Tarinan takana on osuva ja täynnä tätä päivää: tämän uuden palvelun myötä asunnon myynti-ilmoitukseen
liittyvät tavanomaiset faktatiedot ja valokuvat rikastetaan myyjän
henkilökohtaisilla kokemuksilla ja vinkeillä asumiseen, arkeen ja
lähiympäristöön liittyen. Toteutustapa on vapaa, oman kodin tarinan voi kertoa tekstin, valokuvien tai videon avulla. Lopputuloksena on entistä monipuolisempi, havainnollinen ja persoonallinen myynti-ilmoitus, jossa kodin parhaat puolet eivät jää arvailujen varaan.

Minusta palvelussa ollaan hyvin kiinnostavan ja ajankohtaisen ilmiön äärellä. Nykyään on luontevaa jakaa elämäänsä somessa, ja kotikuvat ovat internetin kuvavirtojen arkipäivää. Miksipä tätä ei hyödynnettäisi myös kiinteistönvälityksessä. Asunnon parhaat puolet eivät välttämättä välity pelkistä valokuvista ja faktatiedoista, vaan usein ne ovat vain myyjän tiedossa: puutarhan salat, kodin parhaat ominaisuudet tai vaikka mallikelpoisesti toimiva taloyhtiö. Asukkaan itsensä luomat tekstit ja kuvat täydentävät hienosti välittäjän tuottamaa materiaalia, yhdessä nämä muodostavat erityisen kattavan ja monipuolisen ilmoituksen. Vähän kuin asuntonäyttö kotisohvalla, kuten eräs palvelua kokeillut asiakas totesi.

Kodin Tarina on ollut markkinoilla loppuvuodesta lähtien, ja vastaanotto on ollut huikea. Tähän mennessä jo joka neljäs SKV:n toimeksianto on pitänyt sisällään Kodin Tarinan, ja tämän osion sisältäviä myynti-ilmoituksia on katsottu tilastojen mukaan parhaimmillaan 10-kertaisesti enemmän perinteisiin ilmoituksiin verrattuna. Alku siis näyttää varsin hyvältä, ja tästä tahti varmasti vain kiihtyy, kun palvelu tulee tutuksi kaikkien asiakkaiden keskuudessa. Ja tästä pääsemmekin alussa vinkkaamaani kilpailuun…

Kodin tarinaan liittyy nimittäin mukava kilpailu, joka polkaistiin juuri käyntiin. Voit osallistua kilpailuun Instagramissa tai Facebookissa.

Jaa oma tarinasi eli valokuva tai video asunnostasi ja julkaise se tägillä  #kodintarina, ja olet mukana arvonnassa. Kilpailu on käynnissä 8.2.-21.2.2016.

Kilpailussa valitaan kolme voittajaa, ja palkinnot ovat huikeat pitäen sisällään Iskun, Pentikin ja Avotakan tuotteita:
1. sija: Isku; Pohjanmaan Kalusteen Lime-nojatuoli (arvo 565€), Pentikin Kallioastiastoa (200€) ja Avotakan vuositilaus (90€)
2. sija: Isku; Carpe Diem- luxus lakanasetti (arvo 450€), Pentikin Kallio-astiastoa (200€) ja Avotakan vuositilaus (90€)
3. sija: Isku; Roope-jakkara (arvo 99€) ja Avotakan vuositilaus (90€)
Voittajat valitsee raati, johon minun lisäkseni kuuluu Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma, pitkän linjan sisustustoimittaja Seija Killström, Pentikin Brand Manager Auli Harjama, Isku Koti Oy:n valikoimajohtaja Ilari Jääskeläinen ja SKV:n toimitusjohtaja Timo Kaisla.
Tämän julkisen some-kilpailun lisäksi parhaillaan on käynnissä myös toimeksiantajien välinen kilpailu. Kisaan osallistuu kaikki 1.2.-31.3.2016 SKV:n kanssa toimeksiantosopimuksen tehneet asiakkaat, joiden kohteiden myynnissä käytetään Kodin Tarina®-palvelua. Molempina kuukausina raati valitsee 3 voittajaa, lisäksi valitaan koko kisan paras tarina. Myös tässä kilpailussa voittajat palkitaan Iskun, Pentikin ja Avotakan huippupalkinnoin.
Palailen mielenkiintoisimpiin tarinoihin ja kilpailujen voittajiin vielä tuonnempana. Mutta sitä ennen – ei muuta kuin osallistumaan!
http://www.skv.fi/kodin-tarina

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Ihan kiva kilpailu mutta ihmisten maku on niin erilainen että olisi varmaan ollut parempi jos voittaja olisi itse saanut valita palkintonsa? Palkinto olisi voinut olla esim. lahjakortti.

  • maija

   Lahjakortti on toki aina varma vaihtoehto. Minusta kuitenkin palkinnoiksi on löydetty kivat, neutraalit vaihtoehdot, jotka sopivat moneen kotiin ja tyyliin. Ja tokihan omilla värivalinnoillakin voi vaikuttaa asiaan ja muokata näin tuotteita omaan makuun sopiviksi.

 2. Anonyymi

  Ja itse ainakin heti ajattelin, että kuinka mukava olisikaan antaa vaikkapa nämä astiat lahjaksi jollekin, joka pitäisi niistä minua enemmän. Ja vaivannäöksi osallistumisesta riittäisi itselle ihan Avotakan vuosikerta. Toki tuon tuolin pitäisin itse, jos kohdalleni osuisi 🙂

  • maija

   Ihan totta, onhan tuo aivan mieletön setti antaa lahjaksikin, jos ei ihan omaan makuun kolahda. Mutta minä kyllä tykkäsin astioistakin, varsinkin valkoinen sarja oli livenä tosi nätti, sellainen vähän käsintehdyn keramiikan oloinen. Ja lakanatkin ottaisin itselleni koska vaan! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *