Itsenäisyyspäivänä

Mukavaa itsenäisyyspäivää! Täällä ei olla vielä juhlatunnelmissa: tämä päivä on sen sijaan kulunut tähän asti kuvaus- ja kotihommien parissa. Olen saanut siivottua olohuonetta ja tyhjennettyä siellä lojuvia keittiörempan tieltä siirrettyjä astialaatikoita, ja nyt on ollut kiva laittaa tilaa jo vähän jouluisemmaksi. Kynttilät ovat palaneet koko päivän ja sieltä täältä löytyy jo jouluisia kasvejakin. Uusimpana hankintana asettelin maljakkoon kukkakauppa Pasadenasta löytämäni kauniin havukarahkan, se tuo tilaan jo kivan jouluista tunnelmaa. Tässä muutamia sekalaisia kuvia olohuoneesta tältä päivältä:

Hankin hiljattain pari Iittalan sammalenvihreää Essence-lasia, tuo lasimalli on minusta tosi hyvä kädessä ja sammaleenvihreä sävy aivan ihana. Sopii nätisti joulupöytäänkin vaikka hyasinttien ja muiden vihertävien joulukukkien pariksi – ja ihan yhtä kivasti se taipuu rentoihin arkisiin hetkiinkin ja kaikenlaisiin juomiin aina vedestä viiniin.

En muista tämän havun tarkempaa lajiketta, mutta minusta se on tosi kiva: sen neulaset ovat lehtikuusimaisen pehmeät ja latvassa kauniin punertava väri. Se ei siis ole pystyyn kuivunut, jolta se voisi myös äkkiä katsottuna näyttää. Ehkäpä tämä onkin ainoa joulukuuseni tänä vuonna – maljakkoon laitettavat pienet havut ovat minusta tosi kauniita, eikä pieneen asuntoon paljon enempää mahdukaan.

Nyt seuraavaksi kotoilu saa väistyä: illan ohjelmassa on nimittäin itsenäisyyspäivän viettoa ystävien luona. Siksipä toivottelen sen pidemmittä puheitta kaikille:

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


Happy Independence day! Here´s some home pictures of my living room from this day; some candles and christmas flowers bring nice christmassy mood to the room.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *