INSPIRAATIO: ELÄVÄPINTAINEN KIVI

Viime aikoina on ollut selkeästi havaittavissa erilaisten kivimateriaalin lisääntynyt suosio sisustusmaailman edelläkävijöiden keskuudessa. Klassinen marmori ihastuttaa aina, mutta sen rinnalle on noussut muitakin kiinnostavia vaihtoehtoja. Poimin kollaasiin muutaman sykähdyttävän kivimateriaalin, jotka näyttävät erityisen ihanilta juuri nyt:
Nyt kiinnostaa erilaiset kvartsit ja graniitit, ja jälkimmäisestä nimenomaan eläväpintaiset, upeita harmaita, vihreitä ja sinertäviä sävyjä omaavat laadut. Tiheäkuvioinen Kurun harmaa on puolestaan klassikko, joka toimii aina, kannattaa pitää mielessä sekin. Muutoin kivimaailmassa näyttää olevan trendi suurempaa kohti; isokuvioiset kivat ja suurirakeiset kvartsit tuntuvat nyt kaikkein raikkaimmilta. Tässäpä taas yksi asken pois minimalistisen pelkistetystä trendistä kohti luonnollisempaa, aidompaa ja klassisempaa suuntausta.
Itse haaveilen jostain vähän tämän tyyppisestä tasosta meidän kellariin, olisi aika ihana muutoin yksinkertaiset raamit omaavassa tilassa. Näin remontin loppuvaiheessa budjetissa ei kuitenkaan juuri ylimääräistä ole, joten täytyy katsoa kuinka tämän haaveen käy. Kauniita ovat joka tapauksessa.
Mitäs te tuumaatte, olisiko tässä yksi alkaneen vuoden trendeistä? Hot or not?

Right now I´m very much into stone tops such as granite, limestone and quartz. Of course marble is always a timeless classic, but it´s nice to see some options too. Here´s a mix of my favourite materials, colors and patterns. I am dreaming of having that kind of counter top to our bathroom in the basement, but I´m afraid ouf budget doesn´t like this plan. We´ll see..
Kommentit (9)
  1. Meillä on graniittitaso keittiössä ja se on kyllä helppo, kun ei tarvitse varoa kuuman, kostean tai tahrojen puolesta. Taso on myös mainio leivinlauta! Harmittelen vain sitä, että jokainen tahra ja pölyhiukkanen näkyy niin selvästi, joten rättiä saa kyllä heiluttaa. Mutta kivi on kieltämättä kaunis ja eläväpintainen materiaali.

    1. Graniittitaso on kyllä kätevä juurikin edellämainituista syistä! Mutta tosiaan, varsinkin tummissa väreissä pöly ja tahrat näkyvät varmaan aika selvästi, mutta onneksi tasoa saa pyyhkiä reilusti ja pinta ei ole moksiskaan. 🙂 Olisihan tuollainen aika ihana kellarissa.

  2. Oo toi Residencen kuvan keittiö! Tosi hieno, värit ja kaikki. Vetimet laittaisin itselleni ehkä toisenlaiset.

    Nimenomaan hyvin simppelien kalusteiden kaverina tuollainen seminäyttävä kivitaso ois todella hyvännäköinen.

    1. Tuo Residencen keittiö on kyllä upea, tuo taso varsinkin! Minäkin kyllä valitsisin vetimet vähän erilaisiksi, pikkuisen ehkä kevyemmiksi niin, että eivät kilpailisi tason kanssa… Tuollainen taso on kyllä tosi hieno ja näyttävä, mutta vaatii minusta kaverikseen juurikin aika yksinkertaisia juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *