HOTELLIVINKKI TENERIFFALLE

arecas5-800

Näin räntäsateisena iltana on ihan kiva palata vähän aurinkoisempiin tunnelmiin, niinpä päätin kirjoitella tähän väliin taas hieman matkajuttuja. Lomallamme tuli vietettyä melkoisen paljon aikaa hotellialueella, ja tämä olikin ehdottomasti vinkkaamisen arvoinen paikka. Tuumasimme, että oikeastaan ei olisi ollut mikään pakko lähteä hotellilta pois lainkaan, sen verran hyvin palvelu pelasi ja mukavuudet oli kunnossa. Ihan tähän emme kuitenkaan heittäytyneet, sillä muutakin ympäristöä ja Teneriffan saarta oli tietysti kiva päästä tutkimaan. Ehkä parhainta lomalla oli kuitenkin laiskat päivät altaalla, kun aurinko porotti ja allas viilensi sopivasti. Ai että!

arecas2-800 arecas3-800 arecas4-800

Lomamme aikana yövyimme Riu Arecas -hotellissa, jonka alueelta kaikki tämän postauksen kuvat ovat. Hotellissa oli kaksi kiistattoman hyvää puolta, jotka löivät laudalta suurimman osan muista vierailemistani hotelleista: ruoka ja allasosasto. Ruoka oli hotellissa ihan tajuttoman hyvää, ja vyöryimme buffetista mahat täynnä ilta toisensa jälkeen. Hotelli onkin nimenomaisesti juuri ruoastaan kuulu, ja monet kuuluivat tulleen hotelliin yksinomaan sen takia. En ihmettele, puolihoidolla pärjäsi hyvin koko loman ja se oli lisäksi naurettavan halpakin, vain viitisenkymppiä viikon ajalta.

 teneriffa9-800teneriffa10-800arecas6-800 arecas7-800arecas9-800

Allasosastokin oli aika ihana. Se koostui kahdesta erillisestä alueesta: välittömästi hotellin takapihalla olevasta kahden altaan osastosta, ja muutaman sadan metrin päässä olevasta, meren vieressä olevasta yksityisestä ranta-alueesta. Jälkimmäisen hietikoilla ja infinity-poolilla tuli vietettyä päivä jos toinenkin, mikäs siinä istuskellessa ja tuijotellessa merimaisemaa. Tähän vuodenaikaan olin erityisen iloinen lämmitetyistä uima-altaista; meressä ja kylmässä altaassakin tuli kastauduttua, mutta eipä siellä kauaa viitsinyt olla. Toista oli 25-asteisessa uima-altaassa, siellä polskutteli mielellään vähän pidempäänkin.

arecas15-800arecas14-800 arecas19-800arecas17-800arecas16-800arecas18-800

Huoneiden puolelta ei tullut otettua kamalasti kuvia, mutta olivat oikein viihtyisät ja vastikään remontoidut nekin. Hotellin lobbyssa oli aika coolit viherkasvi-istutukset, mutta parasta oli kuitenkin suora näkymä ulos. Hotellissa on K-18 -ikäraja ja suurin osa vieraista iäkkäämpää sorttia, joten mikään menomesta tuo ei tosiaankaan ollut. Mutta rauhallista hengailua, hyvää palvelua ja mieletöntä ruokaa etsiville iso suositus.

arecas1-800

Kanarian saaret ovat kärsineet vähän epätrendikkäästä turistirysä-imagosta jo pidempään. Minut Teneriffa yllätti kuitenkin positiivisesti. Costa Adeje, Playa de Fanabe ja tämä hotellialueemme olivat tosi rauhallisia ja viihtyisiä, kauniita maisemia riitti ja hyvää ruokaa oli tarjolla hotellimme lisäksi useista tasokkaista rantaravintoloista. Loma ajoi asiansa ja tekemistä – tai sopivaa tekemättömyyttä – riitti. Voisin palata toistekin!

Onko teillä antaa hyviä vinkkejä Kanarian saarille?


Some memories from our vacation and a hotel tip to Tenerife. We stayed at Riu Arecas hotel, that was definitely worth visiting. The food was spectacular, service worked perfectly and pool areas were very nice. All the pictures of this post are taken from hotel area. Could come back there!

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (6)
  1. Teneriffa ja Playa de las Americasin alue on kokonaisuudessaan aivan super ja kohottanut imagoaan ihan huimasti! Että jos joku miettii, että turhanaikainen turistirysä, niin huoli pois! Hotellit upeita, ruoka hyvää, autoilu edullista ja aurinkoakin riittää! Eli iso suositus täältäkin ja kiitos jälleen yhden uuden hyvän hotellin vinkkaamisesta!

    1. Samoin koin minäkin, ei tullut kyllä ollenkaan negatiivisia mielleyhtymiä koko paikasta! Tietyillä suosituilla rantakaduilla toki oli krääsää ja kaupustelijoita, mutta näinhän on jokaisessa turistikohteessa. Yleisesti ottaen meininki oli kuitenkin juuri tuota mitä itsekin sanoit, hyvää ruokaa, aurinkoa ja kauniita maisemia. Taidetaan mennä toistekin tuonne. 🙂

  2. Me olimme samassa hotellissa vähän aikaa sitten ja tuota paikkaa voi vain suositella! Siitä rannalta oikealle päin oli kiva kävelyreitti läheiseen kylään, tosi kiva paikka. Me vietimme myös päivän Teidellä (keräilemässä niitä jättimäisiä käpyjä).

    1. Me käveltiin myös molempiin suuntiin, oikealle ja vasemmalle. Aivan ihania maisemia ja tosi kiva reitti kumpaan suuntaan sitten lähtikään.

      Hotelli oli kyllä kiva, en voi kun suositella minäkin! Parasta oli se ruoka, ihan mieletöntä buffetruoaksi. Huomasi kyllä eron, kun jouduimme lennon viivästymisen vuoksi toiseen hotelliin. Tämäkin kyllä oli kuulemma neljän tähden hotelli, mutta valovuoden päässä Arecasista ihan joka kantilta mitattuna. Tuonne voitaisiin kyllä hyvin mennä uudestaankin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *