Pihkala
Pihkala

HIEKAN SÄVYJÄ

Mukavaa maanantai-iltaa! Me palailimme juuri talolta, siellä oli taas näkymät muuttuneet sitten eilisen. Yläkerran tasoitustyöt valmistuivat ja tila oli kokenut melkoisen valkaisun. Fiilistelinkin jo näkymää hieman Instagramin puolella, lisää juttua blogiin on tulossa tuttuun tapaan taas ensi sunnuntaina. Siihen mennessä myös alakerta on toivottavasti kokenut saman valkopesun.
Pintamateriaalivalinnat alkavatkin olla jos nyt ei vielä kiireellisiä, niin ainakin hyvin ajankohtaisia. Fiilistelin tänään taas vaihteeksi vähän tapetteja ja muun muassa näitä hiekkaisia ja klassisia sävyjä. Klassinen beige tulee kuulkaas taas kovalla rytinällä takaisin sisustusrintamalle. Oma lempparini kuvan kuoseista ei kuitenkaan ole hiekkainen vaan tuo vasemmanpuoleinen salviaan menevä, niin hienot sävyt tuossa! Todennäköisesti meillä mennään kuitenkin astetta reippaammissa tunnelmissa, mutta mitäänhän ei ole vielä lukkoon lyöty. 😉 Ihanastihan makuuhuoneeseen sopisi jokaikinen näistä.
Innostaako beiget ja greiget siellä suunnalla, vai tuleeko näistä väreistä tunkkaisia mielleyhtymiä joidenkin vuosien taa?
Today I got inspired by these soft and classic shades. My favourite is the left pattern, shades of sage and brown are so sophisticated and timeless, but at the same time the look is very contemporary and fresh. 

Kommentit (12)

 1. Riikka

  Tulee beige ja myös tummanruskea 🙂 Minä kyllä pidän beigestä, kunhan sävy on kaunis eikä kokonaisuus ole tunkkainen.

  • maija

   Beigen kanssa saa kyllä olla tarkkana sävystä, siitä tulee helposti tunkkainen. Mutta näin niin kuin yleisesti ihan raikkaalta se tuntuu taas pitkän harmaan kauden jälkeen.

 2. //Terhi

  Beigestä tulee mieleen meidän edellisen asunnon eteisen seinä, johon kyllästyin totaalisesti. Mutta nuo tapetit näyttää kyllä hyviltä.

  • maija

   Joo, kyllä beigestä ja varsinkin greigestä tulee vähän sellaiset tylsät flashbackit viime vuosikymmenelle… Mutta kaikki on kiinni yhdistelmistä, raikkaasti yhdisteltynä sävyt eivät ole minusta ollenkaan hullummat. 🙂

 3. Hannele Ruusukummusta

  En ole oikein noiden beigevärien ystävä…mutta tuo vasemmanpuoleinen ON vaan niin ihana!

  • maija

   Tuossa vasemmanpuoleisessa on kyllä hieno sävy, vähän salviaan menevä tausta. Ihastuin myös siihen ihan täysillä! 🙂

 4. KATJA/ NEOVIA HOUSE

  Beiget ja greiget tuntuvat kyllä mukavan lämpimiltä sävyiltä harmaan valtakauden jälkeen…voisin käyttää greigeä, ja aionkin käyttää tulevassa makuuhuoneessa, höystettynä lilalla, tammella ja luonnonvalkoisella

  • maija

   Vaihtelu kieltämättä virkistää! Ihanalta kuulostaa tuo yhdistelmä, lämpimät sävyt yhdistettynä tammeen ja valkoiseen toimivat aina 🙂

 5. Satu

  Oi, juuri ihastelin vasemmanpuoleista ja päädyin tapetoimaan sillä ruokailuhuoneen seinän! Sävy on aivan ihana eikä minulle yhtään tyypillinen 🙂 Olen aina tykännyt beigestä ja greigestä, kunhan sitä ei ole joka puolella ja juuri koko huonetta maalattuna samalla beigen sävyllä. Alan päinvastoin kyllästyä blogimaailmojen mustavalkoisuuteen 😉

  • maija

   Oi, ihana valinta! Tuossa tapetissa on kyllä niin hienot sävyt.

   Minä olen myös aika kyllästynyt silkkaan mustavalkoisuuteen, värit tekevät kokonaisuudesta niin paljon mielenkiintoisempia.

 6. Ilonin Anna

  Kenen ihanuus tuo keskimmäinen tapetti on? 🙂 Ihana! Ja niin on vasemman puoleinenkin!

  • maija

   Morrisin tapetteja on kaikki nuo, keskimmäinen on nimeltään Willow Boughs. Se on yksi pitkäaikaisimpia lemppareitani. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *