HIEKAN SÄVYJÄ

Mukavaa maanantai-iltaa! Me palailimme juuri talolta, siellä oli taas näkymät muuttuneet sitten eilisen. Yläkerran tasoitustyöt valmistuivat ja tila oli kokenut melkoisen valkaisun. Fiilistelinkin jo näkymää hieman Instagramin puolella, lisää juttua blogiin on tulossa tuttuun tapaan taas ensi sunnuntaina. Siihen mennessä myös alakerta on toivottavasti kokenut saman valkopesun.
Pintamateriaalivalinnat alkavatkin olla jos nyt ei vielä kiireellisiä, niin ainakin hyvin ajankohtaisia. Fiilistelin tänään taas vaihteeksi vähän tapetteja ja muun muassa näitä hiekkaisia ja klassisia sävyjä. Klassinen beige tulee kuulkaas taas kovalla rytinällä takaisin sisustusrintamalle. Oma lempparini kuvan kuoseista ei kuitenkaan ole hiekkainen vaan tuo vasemmanpuoleinen salviaan menevä, niin hienot sävyt tuossa! Todennäköisesti meillä mennään kuitenkin astetta reippaammissa tunnelmissa, mutta mitäänhän ei ole vielä lukkoon lyöty. 😉 Ihanastihan makuuhuoneeseen sopisi jokaikinen näistä.
Innostaako beiget ja greiget siellä suunnalla, vai tuleeko näistä väreistä tunkkaisia mielleyhtymiä joidenkin vuosien taa?
Today I got inspired by these soft and classic shades. My favourite is the left pattern, shades of sage and brown are so sophisticated and timeless, but at the same time the look is very contemporary and fresh. 
Kommentit (12)
  1. Tulee beige ja myös tummanruskea 🙂 Minä kyllä pidän beigestä, kunhan sävy on kaunis eikä kokonaisuus ole tunkkainen.

    1. Beigen kanssa saa kyllä olla tarkkana sävystä, siitä tulee helposti tunkkainen. Mutta näin niin kuin yleisesti ihan raikkaalta se tuntuu taas pitkän harmaan kauden jälkeen.

  2. Beigestä tulee mieleen meidän edellisen asunnon eteisen seinä, johon kyllästyin totaalisesti. Mutta nuo tapetit näyttää kyllä hyviltä.

    1. Joo, kyllä beigestä ja varsinkin greigestä tulee vähän sellaiset tylsät flashbackit viime vuosikymmenelle… Mutta kaikki on kiinni yhdistelmistä, raikkaasti yhdisteltynä sävyt eivät ole minusta ollenkaan hullummat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *