Blogit
Pihkala

HAUSSA SEINÄKIINNITTEISET YÖPÖYDÄT

Meidän makuuhuone on sisustukseltaan ehkä talomme tiloista valmiimpia,
mutta pieniä täydennyksiä pitäisi vielä tuohon huoneeseenkin tehdä.
Sivusinkin taannoisen makuuhuonepostaukseni yhteydessä vähän myös yöpöytäajatuksiani, meillä jo pitkään tässä
tehtävässä palvelleet Kartellin Componibilit eivät ole enää se
paras vaihtoehto tuohon tilaan. Koska tilaa on sängyn molemmilla
puolilla vähänlaisesti, aion laittaa tilaan seinäänkiinnitettävät
yöpöydät. Toiveissa onkin mahdollisimman kevyt ja eleetön malli, joka
vapauttaa tilaa lattialta ja tekee näin näkymästä kevyemmän. Ovellinen kaluste ja jonkinlainen hylly lehdille tai kirjoille ovat toki plussaa, mutta eivät mitään välttämättömyyksiä kuitenkaan. Pääasia on yksinkertainen ja kevyt muoto.
Menu | Menu | By Lassen | Hakola | Artek | Muuto
Keräsin kollaasiin muutamia kivoja vaihtoehtoja, näistä Menun Corner-hylly (ylin oikealla) on itse asiassa oikeinkin kiva, monipuolinen löytö. Yksinkertaisimmillaan eihän sitä muuta tarvitse, vähän laskutilaa ja jonkinlainen paikka valaisimelle. Klassinen Artekin laatikostokin taipuisi tosi kivasti myös yöpöytäkäyttöön, ollen tässä vähän erilainen, ei niin nähty vaihtoehto. Itse taidan kääntyä kuitenkin simppelien laatikkojen puoleen, Muuton Stackedista löytyy koon puolesta mukavasti valinnanvaraa ja yksi ovellinenkin malli. By Lassenilla on puolestaan vähän vastaava Frame-sarja, jossa tässäkin on saatavilla hyvin eri vaihtoehtoja. Taidan olla valintani tehnyt, mutta tilaukseen asti en ole vielä sitä saanut. Jonkinlainen tovi pöytiä täytyy siis vielä odotella, mutta mikäs hätä tässä, kun vanhoillakin vielä pärjää.

Makuuhuoneaiheet jatkuvat myös huomenissa, sillä luvassa on juttua meidän vinon katon alle rakentuneesta vaatesäilytyksestä. Pysykääpä siis linjoilla!

Seeking wall mounted bedside tables for my bedroom. Simple lines and light shapes are especially on my wishlist. My current favourites are the Stacked series from Muuto and Frame series from By Lassen, those simple boxes seem to tempt me most. Also I like that Corner shelf from Menu – it´s so simple yet versatile solution.

Kommentit (6)

 1. Pilviraitti

  Kivoja vaihtoehtoja. Jes, täytyykin tulla kurkkaan postaus huomenna. 🙂

  • maija

   Kiitos, kivoja pöytiä riittää kyllä vaikka millä mitoilla. Vaikeampaa taitaa ollakin valinnan tekeminen kaikkien mallien väliltä… 🙂

 2. Anonyymi

  Mulla on Lundian boksi kiinni seinässä, on jees. Näistä Artek on mun suosikki. Hyvältä näyttää taasen, Maija! xx Juuli

  • maija

   Lundian boksit on ihania! Ne taipuu kyllä tosi moneen, just yöpöytänäkin tosi kivat. Mua himottaisi hankkia sellainen meidän alakertaan, sinne saisi kätevästi piiloon kaikki kameraroinat…

   Kiitos, terkut sinne!

 3. Villis

  Kivoja vaihtoehtoja olet ajatellut, niistä on varmasti vaikea valita juuri se oma. Sovittaminen tilaan olisi usein mukavaa, mutta ei aina mahdollista. Itseäni viehättää kovasti Menun Yeh Wall ja myös tuo hieman kookkaampi laatikkomalli, johon saa jo jotain säilytettävääkin. Yksi kiva ja kevyt seinämalli on mielestäni Artek REB 007 Kaari.
  Mukava odotella, mihin kaunokaiseen päädyt:)

  • maija

   No sepäs se, usein kinkkisin tehtävä onkin valita kaikista kivoista vaihtoehdoista se paras, toimivin ja sopivin. Mutta uskon sen nyt bonganneeni, nimimerkillä lähetystä odotellessa. 🙂

   Kaari on kyllä kiva sarja, varsinkin sen seinähylly/säilytysversiot ovat omaan mieleeni. Vähän vähemmän nähty vaihtoehto esimerkiksi String-hyllylle..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *