Blogit
Pihkala

FRAMED MIRROR

  muutopeili5-800

Kaiken viimeaikaisen saunanteon lomassa Muuton Framed-peilikin saatiin vihdoin seinälle asti. Peili päätyi lopulta olohuoneeseen: sen väri passasi nimittäin niin kivasti Menun konjakinväriseen nahkanojatuoliin. Sopivin paikka peilille löytyi heti tuolin vierestä Ikean mustan hyllykön päältä, tuo paikassaan vähän uutta kulmaa tuohon perus-ikealaiseen ja mukavasti eloa tuohon nurkkaan. Oikein kaunis minusta!

muutopeili1-800 muutopeili6-800

Peili on sävyltään rose, eli luonnossa vähän tuollainen kuparinoranssinen. Lämmin sävy sopii kylmän harmaisiin seiniin loistavasti, ja värillinen peililasi heijastaa maiseman aika hauskasti. Koristekäytössä oleva peili kannattaa asetella niin, että siitä heijastuu jokin kaunis näkymä; tästä voi katsella suunnasta riippuen joko kakluunin ja ruokasalin suuntaan. Sohvalta käsin peilistä heijastuu puolestaan portaikkoa ja eteisen runsas kukkatapetti.

muutopeili2-800 muutopeili7-800muutopeili3-800

Peilin kaverina hyllyn päällä hengaa samat tutut jutut: nuo ruukkukasvit ovat tuossa ihan omiaan, ja Muuton valaisinkin on löytänyt hyllyn päältä pysyvän paikkansa. Joskus haaveilen vaihtavani sen tilalle Flosin Taccia-klassikon, mutta tämä hankinta ei ole millään lailla ajankohtaisimmasta päästä. Sitä paitsi tykkään tuosta Muuton Cosy-valaisimen simppelistä muodosta ja valkoisesta lasivarjostimesta, joka levittää valoa pehmeästi ympärilleen. Tuollaisilla sopivan anonyymeilla perusvalaisimilla on aina oma paikkansa.

Kivointa juuri nyt on kuitenkin tuo korumainen siro peili, joka käy ihan taulusta – tämä on aika näppärä sisustusvinkki tiloihin ja nurkkiin, jotka tuntuvat kaipaavan jonkinlaista pientä katseenvangitsijaa. Nyt vain täytyy keksiä tässä olleille maalauksille uudet paikat…


I hung my new Muuto framed mirror to the living room. Rose-colored mirror is a great match with that Menu armchair, and warm color brings also nice contrast to cold grey walls. The mirror is like a small jewel, I like it a lot!

Kommentit (8)

 1. Blue Peony

  Kiva idea tuollainen erikoisempi peili. Pidän itse kovasti erityisesti vanhoista peileistä, mutta meillä ei kuitenkaan peilejä juuri ole. Mietityttää hieman, pomppaisiko se oma naama niistä liian usein vastaan…

  • Maija

   Hehe, no tässä en ole huomannut sitä ”ongelmaa”, peilin sijottelu on tässä kaiken a ja o. 🙂 Ja värillinen lasikin auttaa asiaa, heh.

   Vanhat peilit ovat minustakin ihania, yritän juuri haalia muutamaa sellaista pientä seinäpeiliä yläkertaan. Saa vinkata, jos jossain tulee vastaan!

 2. Hanna H

  Tajuttoman upea peili! 😀

  • Maija

   Minustakin tuo on kyllä kiva! 🙂 Siinä on tosi hieno kaareva metallireunakin, joka on tismalleen samaa sävyä peililasin kanssa.

 3. Sanna

  Niin hieno tuo Muuton peili. Ja se sopii todella hyvin tuon hyllyn yläpuolelle nahkatuolin läheisyyteen, kokonaisuus näyttää oikein kauniilta. Hyvä sinä!

  • Maija

   Kiitos! 🙂 Joo, ovat kyllä hyvä pari tuon nojatuolin kanssa. Mukavasti nurkkaan tuli nyt vähän eloa.

 4. Piia

  Kaunis peili ja sopii paikalleen täydellisesti! Peilejä olen itsekin vähän sillä silmällä viime aikoina katsellut, kun olohuoneesta löytyisi juuri sopiva peilin mentävä seinänpätkä…

  • Maija

   Kantsii pitää tämäkin malli mielessä, on kyllä ihana. Kolme eri väriä ja kaksi kokoakin löytyy. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *