FIIKUS

Niin kivaa ja inspiroivaa kuin remppaaminen onkin, hiipii välillä puseroon pieni ahdistuksenpoikanenkin. Työmaalla on tällä hetkellä paikat iloisesti levällään ja sama meno jatkuu muuallakin. Tilanne ei suoranaisesti ruoki esteetikon silmää, sisustusbloggaajan tarpeista puhumattakaan. Odotan jo kovasti sitä hetkeä, kun raksalla paikat hiukan siistiytyvät ja pääsen ottamaan sieltä oikeasti kivoja kuvia. Onneksi jokainen päivä on edistystä, tästä on suunta vain eteenpäin!

fiikus1_800-683x1024.jpg

Edellisen postauksen remppakuvien vastineeksi halusin kuvata jotakin nättiä, vaikka sitten tällaisen pienen nurkan. Meillä ei ole koskaan ollut mitenkään erityisen paljon viherkasveja, mutta kun kaikki kokoaa yhteen samaan tilaan, tuntuu niiden lukumäärä yhtäkkiä aika suurelta. Jopa liialta, jos näin voi ikinä kasveista todeta. Tähän mennessä olen kasannut kaikki yhteen kasaan ikkunalaudalle, jossa ne kyllä viihtyvät, mutta myös blokkaavat ison osan siitä vähäisestä auringonvalosta, joka tänne kellarikämppään siivilöityy. Ei hyvä, siispä kasvit siirtyvät paikasta toiseen ja osa taitaa vielä lähteä väliaikaishoitoonkin muualle.

fiikus3-683x1024.jpg

Fiikus on kuitenkin löytänyt paikkansa sohvan vierestä. Se on suosikkikasvini, yksinkertainen ja skarppi muodoltaan. Jylläävään kaktustrendiin en ole osallistunut ja vaikka mieli ehkä vähän tekisikin, ei tänne kyllä auta tunkea enää pientäkään kasvia. Ja sama juttu muissakin sisustushankinnoissa, ne ovat nyt totaalisesti jäissä. Ihan virkistävää olla välillä ostamatta yhtään mitään, vaikka erityisen kova kuluttaja en näin yleisestikään ole. Säästän kaikki himotukset uuteen kotiin, silloin on kiva miettiä sisustusta puhtaalta pöydältä ja laittaa kotia taas nätiksi ihan uudella innolla.

Fiikuksen seurana on vihreää marmoria ja jo muutama kynttiläkuppelo, illat pimenevät ja näitä saa jo hiljalleen kaivaa esille… Sieltä se syksy tulee, vaikka näiden ilmojen keskellä sitä ei heti uskoisikaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *