Favourites of the month – tammikuu

Tammikuu rullaa jo vahvasti eteenpäin, joulu on enää muisto vain ja nyt tekee mieli lähinnä karsia ja yksinkertaistaa kotona. Omaa silmääni viehättää tällä hetkellä selkeät muodot, tietty graafisuus ja ehkä vähän reippaammatkin tai ainakin raikkaat värit. Keräsin taas tuttuun tapaan kollaasiin muutamia lempijuttujani, nämä sävyt ja tunnelmat innostavat nyt kovasti:

Oliwia Pakosz via Shop the Curated / Flos / Hay / The Poster Club / Muuto / Hay

 

 • The Curatedin takkia olen silmäillyt jo tovin, tällainen tulee ehkä hankittavaksi keväällä. Ihan täydellinen väri ja malli tuossa. Kuvassa takki on inspiroivan Oliwia Pakoszin päällä, kannattaakin napata Instasta tili seurantaan, mikäli tyylijutut kiinnostelevat.

 

 • Toinen vaatehimotus on jonkinlaiset valkoiset housut – farkkua vai kangasta, sitä en vielä tiedä. Ne raikastavat asun kuin asun, kuten tuo samainen takkikuvakin todistaa.

 

 • Haylla on aika hauska uusi Tilt-pöytä, jota saa perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi kuvan vihertävänä. Olisi aika ihana pienessä keittiössä vaikkapa ison lasisen pallovalaisimen kera.

 

 • The Poster Club on julkaissut hiljan yhteistyömalliston Malene Birgerin kanssa. Mallisto pitää sisällään erilaisia graafisia mustavalkoisia postereita – jo yksi tuollainen yksityiskohta tuo kivaa ryhtiä huoneeseen.

 

 • Muuton kuvassa ihastuttaa yleinen tunnelma ja värit, sinapinkellertävä yhdistettynä vaaleaan puuhun ja sähäkkiin sinisiin yksityiskohtiin. Myös kuvan Pebble-villamatto on ihana, voisin kuvitella sen sopivan hyvinkin monenlaisiin tiloihin.

 

 • Hayn Soft Edge on yksiä lempituolimallejani. Tuolin fiilis vaihtelee hyvin paljon väristä ja jalkamallista riippuen, tämä kuvan metallijalkainen kokomusta tuoli on mukavan kevyt ja yksinkertainen.

Näin yleisesti innostaa tuo kollaasin väripaletti; lämpimät sinappiset sävyt, terävä musta, ajaton tammi sekä haaleat harmaanvihertävät. Ja pienet kirkkaat väriläiskät näiden joukossa. Tällaista tunnelmaa olisi mukava lisätä omaankin kotiin, täytyykin miettiä, josko olemassaolevia tavaroita pyöräyttämällä saisi luotua tänne vielä astetta raikkaampaa tunnelmaa.


A collection of things, colors and shapes that inspire me right now.

Kommentit (5)
 1. Hei, milloin saamme nähdä remontoidun keittiösi?? En malttaisi odottaa!;D

  1. Näillä näkymin jo ihan pikapuoliin! On ollut vähän hidasteita matkassa, mutta enköhän saa kohta vilautettua ainakin osaa keittiöstä. Pysy siis linjoilla 🙂

 2. Juu. Täällä myös mielenkiinnolla odotetaan sinun ihanan keittiön valmistumista.

  1. Ihana kuulla! Kohta on tulossa juttua, vähän vielä fiksailtavaa tuossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *