Blogit
Pihkala

Favourites of the month – syyskuu

Syyskuu on jo hyvässä vauhdissa ja jestas, millaisella rytinällä se onkaan alkanut. Työhommista päällimmäisenä on tietysti ensi viikon Habitare, joka pitää näin viime tinkaankin kiireisenä. Osaston rakennus on jo alkanut ja jännityksellä odotan, miltä rakentuva osasto alkaakaan näyttää. Itse menen paikan päälle sisustushommiin maanantaina, joten alkuviikosta alkaen ainakin Instagramin puoli täyttyy Habitare-tunnelmista. Ja tokihan valmis lopputulos tulee näkymään täällä blogissakin ensi viikon kuluessa pidemmälle.

Syksyn sisustusrintamalla tapahtuu juuri nyt kaikkea jännää, ja mielenkiintoisia tuoteuutuuksia julkistetaan nyt jatkuvalla syötöllä. Tämän kuun suosikkilistalle valikoitui muutamia uutuuksia, mutta myös vanhempiakin juttuja. Syksyn tunnelmoinnin sijaan (tai niiden ohella) kiinnostavat vähän heleämmätkin sävyt:

favourites_syyskuu1

Muuto | Papercut | Linum | Carl Hansen | New Works

  • Muuton Halves-pöytä kuuluu merkin tämän vuoden uutuuksiin. Mielenkiintoisen muodon lisäksi pöydästä tekee kiinnostavan myös sen materiaali: komposiitti on aika ovela ja ylellinenkin valinta, joka kestää mainiosti vaikka kylpytiloissa tai ulkonakin.
  • Ruotsalaisen supervalokuvaajan Pia Ulinin kirja This Must Be The Place voisi olla tämän syksyn must-hankinta kirjarintamalla. Pia on dokumentoinut kirjaansa elämänsä kodit, pienet ja suuret, jotka ulottuvat Tukholmasta Los Angelesiin, New Yorkiin ja Gotlantiin asti. Pian töitä seuranneena luvassa on varmasti hengästyttävän kauniita kuvia ja mielenkiintoisia interiöörejä.
  • Saimme hiljattain Koodiin Linumin valmisverhoja, joista varsinkin samettinen Paolo-verho kiinnostelee. Esille tulleiden kauniiden maanläheisten sävyjen ohella olen aivan hullaantunut tähän hienoon vaaleanvihertävään sävyyn, se on ihan mieletön! Miksipä verhossa ei voisi olla vähän väriä.
  • New Worksin marmorijalkainen valaisin on veistoksellinen ja yksinkertaisen kaunis – ja ihan tätä hetkeä. Voisin ottaa omallekin pöydälle.
  • Carl Hansen on ottanut tänä syksynä valikoimiinsa Ole Wanscherin vuonna 1951 suunnitteleman OW124-tuolin. Ihan huikean hieno tämäkin, ja jatkaa taattua Carl Hansenin mielettömien tuotteiden sarjaa. Jos joskus olisi mahdollisuus valita yksi ihanuus merkin valikoimista, tuottaisi valikoiminen suoraista tuskaa, niin paljon kauniita huonekaluja heiltä löytyy. Ehdoton suosikkini valmistajien keskuudessa.

Here´s a collection of my favourite things of this month: new OW124 Beak Chair from Carl Hansen, Kizu table lamp from New Works and those super nice velvet curtains from Linum (I simply love that ice green color).Halves table from Muuto has an interesting form and is made of composite, which makes this table even more interesting. Pia Ulin´s new book is on my shopping list this month, I´m sure it´s full of inspiring photos and stories.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *