Favourites of the month – syyskuu

Syyskuu on jo hyvässä vauhdissa ja huomenna starttaava Habitare tuo tullessaan varmasti monta uutta kiinnostavaa tuotejulkistusta. Näitä odotellessa keräilin kollaasiin muutamia syksyn himotuksiani. Hiljalleen alan päästä syyskauteen kiinni ja muhkeat tekstiilit, syvät sävyt, kynttilät ja sen sellaiset alkavat taas kiinnostaa – uusi kausi on nyt selkeästi aluillaan.

Pernille Corydon / Tiger of Sweden / Marimekko / Marimekko / Fredericia / Menu / Roots Living

 

  • Marimekon syksyssä on montakin kiinnostavaa elementtiä. Uusi Tiiliskivi-tyyny on ehkä ihan pakko saada; siinä on jotenkin tosi kiva, trendikkään 70-lukulainen viba ja väriskaala. Graafinen tyyny toisi valkoiseen sohvaan juuri sopivasti uutta ilmettä.

 

  • Syksyn myötä olen alkanut taas vilkuilla muhkeita neuleita. Tigerin luonnonvalkoinen neule on houkutellut jo tovin ja innostus nousi vielä enemmän sen jälkeen, kun näin miten kivalta neule näyttää Johannan päällä. Muutamalla statement-hankinnalla saa jo tosi kivaa piristystä syyspukeutumiseen, näin yleisesti kuitenkin syksyn tavoitteena on lähinnä vaatekaapin järkeistäminen ja karsiminen.

 

  • Fredericia on julkistanut klassisesta Spanish Chairistaan version, joka sopii ruokapöydän tuoliksi. Oikeastaan ihmettelen, että tästä tuotesarjasta ei ole tullut vielä suurta hypeä, vaikka klassikon maineessa se toki onkin. Aivan ihana malli joka kestää takuulla aikaa.

 

  • Menun uusi Androgyne Side Table on muodoltaan huikaisevan kaunis. Marmorisen kannen ja veistoksellisen jalan yhdistelmä on silmiähivelevä, eipä tämä kaipaa ympärilleen juuri paljon muuta. Menulla on muutenkin tosi kivoja, tyylipuhtaita ja elegantteja sohva- ja sivupöytiä, kannattaa kurkata merkin valikoima jos on moista vailla.

 

  • Pehmeyttä kaipaa nyt myös jalan alle. En tosiaankaan ole uuden maton tarpeessa, mutta jos tällainen olisi hankintalistalla, saattaisin kääntyä pehmeän ylellisen viskoosin puolelle. Villamatto on klassikko, mutta viskoosi tuntuu vaihteeksi tosi virkistävältä – ja sopii kauniisti yhteen syksyn trendisävyjen ja 70-luvusta ammentavien elementtien kanssa.

Mitä teidän syksyn toivelistalle kuuluu?


Some cravings for this fall season.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *