Favourites of the month – kesäkuu

Heippa ja hyvää kesäkuuta! Ihan uskomatonta, kuinka yhtäkkiä ollaan jo kesässä – ja kuinka hauskasti kalenterin kääntymisen yhteydessä myös kelit loksahtivat välittömästi kesäisiin asteisiin. Juuri nyt sisustus innostaa etenkin ulkotiloissa, mutta sisällekin on kiva luoda vähän kesäistä kepeyttä. Itse tykkään lisäillä kesäkotiin vähän väriä ja selkeyttä: runsaan ja rehevän alkukesän kontrastiksi on kiva pitää paikat suht selkeinä ja simppeleinä. Itse olen viime aikoina silmäillyt etenkin seuraavia juttuja, jotka toisivat kivaa särmää ja toisaalta myös herkkyyttä kesäkotiin:

101 CPH / &Tradition / Menu / Hay / Mattiazzi / Gubi

  • Kesä on parasta kukka-aikaa, joten tänä sesonkina maljakoille tulee tosiaankin käyttöä! Olen tykästynyt viime aikoina etenkin 101 Copenhagen -merkin veistoksellisiin vaaseihin. Ovat kauniita jo tyhjänäkin ja tuovat selkeydessään kivaa kontrastia herkille kesäkukille.
  • Boucletyyppiset kankaat ihastuttavat myös yksityiskohdissa. &Traditionin Collect-sarjan tyynyssä on kivan elävä struktuuri ja raikas vaaleansinisen sävy.
  • Tykkään kovasti Menun uudesta Levitate-valaisimesta: se on kivan simppeli, mutta kuitenkin omaa pienen jännän twistin. Olisi kauniin tyylipuhdas valinta vaikka klassisen keittiön pariksi.
  • Olen kehittänyt viime aikoina pienen pakkomielteen vaaleansinisestä Hayn Raw Rug -matosta – mitäpä jos heittäytyisi villiksi ja tilaisi sen olkkariin kukkanojatuolin kaveriksi. Miksi valita aina neutraalia, kun maailmassa on lukemattomia muitakin mielenkiintoisia sävyjä.
  • Ihailen Mattiazzi-merkin tuotteita ja jos minulla olisi saareke, voisin hyvin valita sen pariksi nämä Radice-baarituolit. Niin kaunista ja selkeää muotoilua!
  • Gubin hypetetty Epic-sarja sisältää nyt myös metallista tehtyjä pöytiä. Tuo ruosteenpunertava sävy olisi aivan upea!
  • Näin muuten kiinnostaa kaikki maanläheiset sävyt, etenkin juuri pastelleihin ja tummiin sävyihin yhdistettynä. Kontrastit toimivat aina, tuovat juuri sopivasti särmää ja mielenkiintoa.

Miksi valita aina neutraalia, kun maailmassa on lukemattomia muitakin mielenkiintoisia sävyjä.

kuvat Muuto

Kontrasteista puheen ollen, tähän loppuun oli pakko julkaista vielä pari inspiroivaa kuvaa. Olen aina ihaillut Muuton väriyhdistelmiä, he osaavat aina luoda kuviinsa yllättävän, raikkaan ja kuitenkin muutomaisen skandinaavisen väripaletin. Näissä yllä olevissa kuvissa on niin herkullisia yksityiskohtia ja sävyjä, tuo keittiö esimerkiksi on ihan mieletön. Tai miten olisi kontrastivärillä maalatut ikkunasmyygit – tuollaiset yksityiskohdat tuovat aina niin paljon tunnelmaa ja mielenkiintoa.

Näillä ajatuksilla kesäkauteen – kepeää kesäkuuta ja aurinkoisia päiviä!

sisustus sisustusideat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *