Favourites of the month – joulukuu

Marraskuusta on (vihdoin) päästy ja joulukuu rullaa jo vahvasti eteenpäin. Nyt on taas aika listata kuun suosikkijutut ja kiinnostavimmat uutuudet. Juuri nyt innostaa ikiklassikot ja simppelit jouluiset koristeet:

Aura by Andreas Engesvik, Nasjonalmuseet / Iittala / Iittala / Ferm Living / Ferm Living

 

  • Norjalaismuotoilija Andreas Engesvikin Aura-tuoli voitti hiljattain Norjan Kansallismuseon järjestämän suunnittelukilpailun. Eikä ihme, tuoli on ihan huikean kaunis ja muodoltaan ajattoman klassinen, heittämällä uusi suosikkini. Toivottavasti tämä päätyy myös yleiseen tuotantoon saakka!

 

  • Iittalan Ultima Thule on yksiä lempilasisarjojani. Lasisto näyttää upealta joulupöydässä, mutta taipuu arkisempaankin käyttöön – miksei arkeenkin voisi lisätä yksittäisten lasien avulla ripauksen pientä ylellisyyttä. Tämä on myös upea joululahjavinkki; tuote, joka tosiaankin kestää aikaa.

 

  • Viehätyn eniten yksinkertaisista joulukoristeista. Ferm Livingin ohuet kullanväriset koristeet voi somistaa mieleisekseen, ja Iittalan uudet lasipallot ovat sellaisenaan kauniit kuin koru.

 

  • Muutoinkin yksinkertainen joulutunnelma viehättää – muutama jouluinen oksa tai kukka, kynttilä ja that´s it. Haaleat ja murretut punaiset tuntuvat myös nyt todella freeseiltä, ja tuon kollaasin värimaailma ylipäänsäkin. Vaalea klassinen pohja, jossa havunvihreää ja muutama haalean punainen elementti – siinä voisi olla minun jouluni värit.

 

Ihanaa joulun odotusta!


Here´s a collection of this month´s most inspiring items, colors and shapes. Right now I´m very into the classic shapes, simple christmas ornaments and muted red colors.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *