Favourites of the month – huhtikuu

Hyvää huhtikuun ensimmäistä ja aprillipäivää! Ihan viimeistään nyt on kevät, jos siis kalenterista katsotaan. Tosin mennyt maaliskuukin kului jo melko keväisissä merkeissä, mitä nyt pieni lumisade sattui sen viimeisimpinä päivinä meitä kiusaamaan. Kevät on oma lempivuodenaikani, mutta totta puhuen tällä hetkellä odotan vain sitä, että voitaisiin hypätä suoraan kesään ja toivon mukaan takaisin normaalielämään. Siksipä kai kaikki kesäinen kiinnostaa nyt jo erityisen paljon, ja perinteisestä kuun taitteen inspiskoostestakin tuli puolivahingossa aika kesäinen. Mutta minkäs teet, kun juuri nyt silmät eksyvät tällaisiin asioihin:

Valerie Objects via FDS / &Tradition / Ferm Living / & Other Stories / Arket / &Tradition

Juuri nyt kiinnostaa…

  • Isot huonekasvit. Näiden seurana mielellään paljon ikkunapintaa, valoa ja valkoista seinää. Kuvassa olevat &Traditionin uutuusruukutkaan eivät ole ollenkaan hassumman näköisiä, juuri sopivan simppeleitä, mutta silti luonteikkaita.
  • Veistokselliset seinävalaisimet. Finnish Design Shopiin on tullut myyntiin ihania Valerie Objectsin valaisimia, joita olen aiemmin ihastellut mm. Artillerietissa. Tuollaiset virtaviivaiset valaisimet täydentävät kauniisti sisustusta ja tuovat täytettä tyhjiin nurkkiin. Lisäksi ne tarjoavat useimmiten kivasti säätömahdollisuuksia ja pehmeää valoa juuri sinne missä tarvitaan.
  • Rennot kesäiset loungetuolit. Olenkin jo aiemmin ihastellut tuota Ferm Livingin Desert Chair -uutuustuolia ja pakko oli nostaa se vielä nytkin esille. Tuo näyttäisi niin kivalta erilaisilla terasseilla, patioilla ja miksei rennoissa sisustuksissa sisälläkin. Tykkään myös tuosta raidoituksesta, se on jotenkin aika chic, vaikka tietysti kaunis on tuoli yksivärisenäkin.
  • Safarihenkisyys – niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa. Tilasin juuri Arketilta tuon kuvan safarihenkisen kevättakin, vielä ei ole paketti saapunut, joten katsotaan millainen on livenä. Tuollainen rentous tuntuu kuitenkin juuri nyt ihanan houkuttelevalta, oli aihepiiri sitten mikä tahansa.
  • Keväiset tekstiilit. &Tradition on julkaissut aivan ihania kevyitä pellava- ja puuvillatekstiileitä, joista suosikkini on etenkin kuvaan poimimani liukuvärjätty tyyny. Niin raikas sohvalla tai petauksen keskellä!
  • Aurinkolasit. Monihan näitä on käyttänyt jo pitkään, mutta itse kuulun siihen kategoriaan, joka osaa käyttää näitä luontevasti vain kesällä. Ja sehän on jo pian – eipä ole kuulkaas enää pitkä matka lämpimiin päiviin.

Valoisaa huhtikuuta!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *