Favourites of the month – huhtikuu

Kuu on vaihtunut huhtikuuksi ja viimeistään nyt voi julistaa kevään olevan vihdoin täällä! Olen aika innoissani, kyseessähän on se paras aika vuodesta, jos minulta kysytään. Juuri nyt innostaa vähän pastellisetkin, raikkaat sävyt ja tietynlainen selkeys, niinpä tämän kuun lempparilistalle kerääntyikin aika heleitä ja vaaleita sävyjä:

Ask og Eng (photo Elisabeth Heier) / Anno / Anno / Herman Miller / Lampe Gras / &Tradition / Skagerak

  • Ihastelin vastikään norjalaisyritys Ask og Engin keittiökuvia. Kyseessä on jälleen yksi yritys, joka tarjoaa Ikean keittiörunkoihin sopivia tuotteita, mutta näissä on poikkeuksellisen kaunista kustomoitua fiilistä ja hienoja yksityiskohtia. Lisää kuvia heidän uudesta studiostaan löytyy Elisabeth Heierin blogista – käykääpä kurkkaamassa jos ette vielä ole näihin törmännyt.

 

  • Myös kotimaisen Annon kevätuutuudet innostavat: voisin poimia heidän mallistostaan useitakin mieleisiä tuotteita. Varsinkin malliston pienet matot olisivat ihania sängynvierusmattoja makkarissa, ja pientekstiileissä on kivoja raikkaita sävyjä.

 

  • Herman Millerin Nelson Ball Bubble -riippuvalaisin on aika ihana: vähän kuin ylellinen versio klassisesta riisipaperivalaisimesta. Tämä sopisi moneen tilaan – yhtä hyvin ruokapöydän päälle kuin vaikka makuuhuoneeseen.

 

  • Toinen valaisinklassikko, teollisuushenkinen Lampe Graskin viehättää, ja varsinkin valaisinsarjan pitkävartiset versiot. Tässä jalkavalaisimessa riittää mukavasti ulottuvuutta vähän pidemmällekin.

 

  • &Traditionin Loafer-tuoli edustaa kuumimpia nousevia trendejä juuri nyt: tuollaisia umpinaisia, klassisen pyöreitä pikkunojatuoleja on ilmestynyt useammankin valmistajan valikoimiin. Tässä versiossa on erityisen ihana koralliin vivahtava samettiverhoilu.

 

  • En ole päässyt vielä yli vaaleankeltaisen värin villityksestäni. Skagerakin fiiliskuvassa on aika huikean ihana seinä, eikä tuo daybed ole myöskään ollenkaan hullumpi. Niin kauniin raikasta, mikseipä tuollaista seinäväriä voisi kokeilla vaikkapa työ- tai lastenhuoneessa.

 

Aurinkoista huhtikuuta!


Here´s some of my favourite picks right now. I´m so into fresh sorbet colors, classic shapes and spring – looks like it´s finally here!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *