Favourites of the month – helmikuun haavelistalla

Kevätfiilis alkaa hiljalleen nostaa päätään ulkona vallitsevasta ankeasta harmaudesta huolimatta. Haaveilen nyt kevyemmistä vaatteista, raikkaista väreistä ja pienistä kodin viimestelyprojekteista. Pääsääntöisestihän kodin remonttijutut ovat jo täysin kunnossa, mutta pientä fiksattavaa löytyy toki sieltä täältä: avohyllyjen kiinnittämistä, täydentävien kiinteiden kalusteiden suunnittelua ja sen sellaista. Suurempia uusia hankintoja ei ole kuitenkaan kevääksi suunnitteilla, korkeintaan muutama pieni päivitys vaatekaappiin ja kotiin. Tässä muutamia keväthaaveita, jotka innostavat kovasti juuri nyt:

Hay / & Other Stories / H&M / &Tradition / &Tradition / IKEA

 

  • Värikkäät yksityiskohdat. Jo pienikin ripaus väriä tuo ihan uudenlaista tunnelmaa kotiin. Itse himoitsisin etenkin uutta värikästä tyynynpäällistä – varastoni näiden suhteen on nykyisellään aika suppea, joten pieni lisäys voisi olla ihan perusteltua tähän kokoelmaan.

 

  • Valkoiset farkut. Ne raikastavat asun niin tehokkaasti! Malli saisi olla korkeavyötäröinen, suorahko tai väljähkö – etenkin & Other Storiesilla näytti olevan monta kivaa vaihtoehtoa tähän.

 

  • Peilit – ne vähintäänkin tuplaavat valon määrän kotona. H&M Home julkaisi vastikään muutamia kiinnostavia huonekalu-uutuuksia, joiden joukossa oli myös tämä puolikaaren muotoinen peili. Aika kiva, trendikäs mutta silti yksinkertainen, ja sopisi käytännössä kodin kaikkiin tiloihin. Miksei vaikkapa kylppärissäkin voisi olla tuollainen vähän jännemmän mallinen peili…

 

  • Alumiini ja teräs. Viileät metallit ovat niin raikkaita yksityiskohdissa. Näissä olen ihastunut etenkin kahteen Tukholman messuillakin nähtyyn tuotteeseen: &Traditionin seinähyllyihin ja saman merkin valaisimeen. Niin raikkaita ja ajattomia, kuitenkin omaleimaisia ja kiinnostavan näköisiä tuotteita.

 

  • Kömpelö keramiikka. Parasta olisi raahautua itse keramiikkakurssille, mutta kirppareillakin toki voi onnistaa. Myös IKEA lanseeraa tänä keväänä muutamia kiinnostavia uutuuksia tähän trendiin liittyen, kuten kuvan ANNANSTANS-vaasin. Siinä on jotain tosi rumankaunista – ja tosi ihanaa.

 

  • .Vaalea sorbettikeltainen. Tästä intoilinkin jo aiemmassa messupostauksessa, jotenkin vain tuo väri tuntuu niin raikkaalta ja uudelta juuri nyt. Ehkäpä johonkin yksityiskohtaan tuota on pakko vielä testata. Jaatteko te innostustani keltaiseen väriin, vai onko se ehdoton no-no?

Here´s some of my current favourite elements. Right now I´m inspired by splashes of color, white jeans, cold shades of aluminium and steel (love these novelties from &Tradition!), clumsy ceramics and pale yellow color. Spring, can you please come soon!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *