Blogit
Pihkala

Favourites of the month – heinäkuu

Kyllä se vain on heinäkuu, vaikka ulos katsoessa sitä ei ehkä uskoisi. Lämpötilan ollessa +13 °c ja taivaan vihmoessa vettä karkaa mieli lähinnä syyskuisiin tunnelmiin. Yritän kuitenkin olla optimisti ja ajatella, että kyllä se kesä sieltä vielä tulee, onhan tässä edessä vielä koko pitkä heinäkuu, kesälomat ja kaikkea. Niinpä tämän kuun suosikkilistallekin teki mieli poimia kesäisen kepeitä juttuja:

favourites0717

Palmgrens / Menu / Arela / Magis via Artilleriet / Front via Dezeen / Linum

  • Emma Olbers on suunnitellut Palmgrensille superhienon rottinkilaukkusarjan, joka onkin kerännyt jo paljon suitsutusta sosiaalisessa mediassa. Kaikki sarjan kassit ovat kuin tehty kesään, vaikeinta olisikin valita niistä se kaikkein kivoin malli.

  • Frontin Thonetille suunnittelema uusi tulkinta klassisesta wieniläistuolista on jotenkin tosi ihana – ja sopivasti pikkuisen erikoinenkin. Aiemmin haikailin keittiööni puista wieniläistuolia, mutta tämä tuoli meni melkeinpä tämän aiemman haaveen ohi. Väritys ja muoto olisivat nimittäin meidän keittiöön justiinsa passelit.

  • Magiksen Officina-sarjaa olen tainnut ihastella täällä aiemminkin, ja saman sarjan peili jatkaa tismalleen samaa linjaa. Juuri sopivan simppeli ja jokseenkin elegantti.

  • Anne tartutti minuun himon tuohon Arelan kimonoon, ja täytyy myöntää, että kävin sitä kerran jo sovittelemassakin. Ihan täydellinen vaate niin kesäisiin työpäiviin kuin rentoihin kesäjuhliinkin – kun vaan olisi niitä ilmoja

  • Keltainenkin jotenkin kiinnostaa, varsinkin kun väri on murrettu sopivan okraiseksi. Linumin silkkityyny olisi aika passeli kesäkodin piristäjä. Myös Menun kynttilänjalka houkuttaisi; pikkuruinen kuutio olisi kiva lisä kodin asetelmiin jo ihan ilman kynttilääkin. Jommankumman voisikin hankkia kohta alkavan kesäloman kunniaksi…

A collection of things that inspire me right now.

Tallenna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *