Favourites of the month – heinäkuu

Hyvää heinäkuun ensimmäistä! Kesäkuu hurahti jo ohi, mutta onneksi kesää on vielä paljon edessäkin. Viime aikoina en ole kamalasti ennättänyt sisustusjuttujen pariin, ja olen ajatellut viettäväni somen suhteen aika rentoa kesää. Silti kiinnostavia sisustusjuttuja tulee toki silmäiltyä edelleen aika ahkerasti, mihinkäs sitä töistään ja intohimostaan pääsee. Tässä tuttuun tapaan kokoelma asioista, jotka tuntuvat erityisen innostavilta juuri nyt.

Est Living / Valerie Objects via FDS / Fogia / Bukowskis / Artilleriet

Juuri nyt innostaa…

  • Raikkaus. Kuvan keittiössä on täydellisen ajaton materiaalipaletti, valkoista ja tammea, se on aina yhtä raikkaan ja ajankohtaisen näköinen. Tykkään myös näennäisen yksinkertaisen layoutin hienoista pienistä yksityiskohdista, kuten puuvetimistä ja alakaappien kulman pyöristyksestä. Myös viherkasvit tuovat oman tärkeän lisänsä tähän kokonaisuuteen. Pienillä detaljeilla on väliä.
  • Muhkeat muodot. Fogian Bollo-tuoli on tullut viime aikoina vastaan ahkerasti etenkin ruotsalaisissa sometileissä, ja onhan se ihana. Siro tuoli mahtuu näppärästi myös pienempään olohuoneeseen ollen kuitenkin näyttävä elementti.
  • Kattokiinnitteisyys. Tykkäilen paljon Valerie Objectsin äärimmäisen yksinkertaistetuista valaisimista, ja sarjan kattomallikin on simppeliydessään tosi kiva. Saatoinpa juuri keksiä tälle paikan uuden kotini keittiössäkin.
  • Vintage. Olen silmäillyt ahkerasti netin huutokauppasivuistoilla ja tehnyt useita hyviä löytöjä, kuten kuvan Bukowskin marmoripöydän. Harmi vain, että kuljetuskustannukset Malmö-Turku -välillä vesittävät hyvänkin huudon edullisuuden. Tästä syystä löytöni ovat jääneet ainakin vielä toistaiseksi huutamatta.
  • Omenanvihreä. Vihreän sävyistä innostaa paitsi ikisuosikkini khakin sävyt, myös heleämpi ja raikkaampi muoto. Etenkin kaikki pistaasiin ja omenanvihreään taittavat sävyt innostavat.
  • Värikkäät tarjoiluastiat. Ehkä syy on vähän kesässäkin, mutta kaikenlaiset värikkäät ja hauskat astiat tuntuvat juuri nyt tosi kiinnostavilta. Kuvan tarjoiluvati on kuin tehty kesäisten herkkujen tarjoiluun, ja kaunis se olisi keittiön pöydällä ihan sellaisenaankin. Voiko näitä pilkkuja vastustaa – minä veikkaan, että ei.

Mikä teitä inspiroi juuri nyt?

Kommentit (2)
  1. Mun mielestä ne kuljetuskustannukset Malmöstä Helsinkiin on aika kohtuulliset, noin 60 euroa. Eiku huutamaan 😘

    1. Helsinkiin joo saa aika edullisesti, mutta kotiin Turkuun toimitettuna hinta pompsahtaakin yli kolmensadan. Pienemmät huudot toki kulkevat vielä omassa autossa, nämä nyt on vielä suht helppoa noutaa jos vain jaksaa ajella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *