Favourites of the month – elokuu

Elokuu on jo hyvässä vauhdissa ja pian on aika kääntää katseet jo syysjuttuihin. Syksy on aina sisustuksen kannalta erityisen innostavaa aikaa, brändit julkaisevat uuden sesongin tuotteita ja kesäkauden jälkeen oman kodin sisustusjututkin alkavat taas kiinnostaa ihan eri lailla. Keräsin taas tuttuun tapaan kollaasiin muutamia juttuja, joista innostun juuri nyt:

Artilleriet / FDS / IKEA / Fantastic Frank / Artilleriet / Iittala

  • Isoja paperivalaisimia on näkynyt viime aikoina paljon kaikkialla. Kuvan halkaisijaltaan 90-senttinen kattovalaisin on kokonsa puolesta jo ihanan överi. Yksi potentiaalinen vaihtoehto uuteen makkariinikin.

 

  • IKEA julkaisee tulevana syksynä vanhoihin klassikoihinsa pohjautuvan GRATULERA-malliston. Ensimmäisenä tulevat myyntiin 50-60-lukujen tuotteet, joista esimerkiksi tämä klassinen wieniläistuoli on takuuvarma hitti. Tätä mallistoa täytyy pitää tänä syksynä silmällä – veikkaan, että malliston tuotteet tullaan viemään käsistä!

 

  • Juomalasivalikoimani kaipaisi täydennystä. Olen ihastunut etenkin Iittalan Essence-sarjan juomalaseihin ja näiden uusiin ihaniin sävyihin. Elegantti ja sopivan yksinkertainen malli, joka taipuu moneen käyttöön.

 

  • Syksyn tullen on kiva päivittää myös lakanavarastoa. Näissä viehättävät nyt pehmeät sävyt ja materiaalit. Caravanen sementinharmaat pellavalakanat ovat sävyltään aika ihanat, juuri sopivan haaleat.

 

  • Jollain tavalla viehätyn runsaista, vähän mummomaisistakin kukkakuoseista ja väreistä. Tämä Klaus Haapaniemen tyyny on kuviomaailmaltaan tuttua Haapaniemeä ja väreiltään superkaunis. Ihana vaikkapa edellä mainittujen yksiväristen lakanoiden joukossa.

 

  • Yleisesti innostaa haaleat pehmeät sävyt ja tietynlainen vaivattomuus. Yllä olevassa miljöökuvassa näkyy myös taas yksi versio Ikean IVAR-kaapin tuunauksesta, eipä näytä ollenkaan hullummaksi valkoöljyllä käsiteltynäkään. Tässä todellinen monikäyttökaappi, joka taipuu vaikka mihin.

Mistä te innostutte tänä syksynä?


A collection of my favourite things right now: soft shades, classic forms and simple, effortless combinations.

Kommentit (2)
  1. Meiltä löytyy Ivar-kaapit mökiltä valkokäsittelyllä ja olen tykännyt niistä kovasti. Kaappi on kiva, kun se taipuu moneen kohtaan ja hinta ei tee lovea kukkaroon. Ihastuin tuohon Klaus Haapaniemen tyynyn ja se oli ihan pakko ostaa kesälomareissulla Lokalista. Ostin meille pitkulaisen tyynyn samaisesta kuosista. Kiva seurata sinun remontin etenemistä. Tsemppiä remonttiin!

    1. Kiitos Marja! Ivar on kyllä tosi monikäyttöinen sarja, ihan Ikean parhaita! Toimii niin monenlaisena erilaisissa kokoonpanoissa. Ja tuo tyyny on kyllä ihana – nyt iski kyllä pahimmanlaatuinen himotus sitä kohtaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *