Blogit
Pihkala

FAVOURITES OF THE MONTH

Ihana maaliskuu! Nyt starttasi ehdottomasti yksi lempikuukausistani. Kevät on jo korvan takana, ja pidentyvää päivää saa alkaa fiilistellä jo ihan luvan kanssa. Kotia tekee mieli laittaa vähän uusiksi ja tällä hetkellä mielessä pyörii kaikki raikkaat ja selkeät jutut. Tässä niistä muutamia:

marchfavs

Flos / Magis / Picky Living / Marimekko / Artilleriet / Plant picture by me

  • Olen aika ihastunut kalkkikiveen, klassinen Jura näyttää tuossa Picky Livingin keittiössä ihan täydelliseltä. Jos kellarin mikrosementistä ei tule kovin läikikästä, olisi tuollainen aika unelmainen tilassa. A girl can dream…
  • Mieleni tekee tarjoiluvaunua ruokasaliin. Näissä on mukavasti valinnanvaraa, yksi kiva on Magiksen Transit. Se palvelisi tarpeen mukaan kivasti myös keittiön puolella.
  • Marimekon Basket-kuosi jäi vahvasti mieleen taannoisesta yhteistyöstä. Minun on ehkä pakko hankkia sarjan tyyny kotia koristamaan. Myös kuosista tehdyt astiat olisivat tosi kivoja, kuvassa oleva lautanen olisi mukava piristys aamiaispöytään.
  • Löydän Flosin valaisinvalikoimista loputtomiin himotuksia. Yksi ihanuus muiden joukossa on äärimmilleen pelkistetty String-valaisin, jonka juju piilee pitkässä, kattto- ja seinäpintoja pitkin pingotettuna kulkevassa johdossa.
  • Nahka innostaa, samoin skarppi musta väri. Vuonna -57 suunnitellussa Objekton nahkatuolissa yhdistyy ajankohtainen metallirunko ja nahkaverhoilu juuri sopivan simppelisti.
  • Viikonlopuksi on pari missiota: kodin siivous ja viherkasvien hankkiminen. Kuvassa oleva iso viherkasvi on tosi kiva, se hankittiin Piia Jaalalta Kakolan sisustuskohteeseemme. Tuollaisia meidänkin kotiin, kiitos!

Here´s a collection of things I like right now. Simple, graphic colors and forms combined with fresh plants – that will be my decoration recipe of this spring season.

Kommentit (1)

  1. KAKOLAN LÄNSISELLI / OLESKELUTILAT – Pihkala

    […] viherkasvit ovat Piia Jaalalta, ne tuovat tosi mukavasti raikkautta tilaan. Totesinkin juuri eilisessä postauksessani, kuinka viherkasvien määrää tekisi mieli lisätä myös omassa kodissa, ehkä karautankin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *