FAVOURITES OF THE MONTH

tray, chair & shelf Skagerak | trivets Serax | vases Issey Miake for Iittala | cushions Marimekko

Maaliskuu tarkoittaa minulle ehdottomasti jo kevättä, ja nyt haikailenkin jo kaikenlaisten keväisten ja raikkaiden juttujen pariin. Heleät sävyt, valo ja vaaleus kuuluvat ehdottomasti tähän kuuhun!
Yllätys ei siis liene suuri, että maaliskuun listalleni eksyikin pääsääntöisesti tätä teemaa. Helmikuun listassani taisin mainita Marimekon uutuusmaljakot, mutta kyllä vain merkin uudet kuositkin innostavat. Myös Issey Miyaken Iittalalle suunnittelema uutuusmallisto on ollut kovasti tapetilla, siitä poimisin itselleni ehkäpä savuisen sinisen vaasin. Uutuuksien lisäksi olen vaivihkaa vilkuillut jo ulkokalusteita, Skagerakin metallikalusteet olisivat tuossa vihertävänharmaassa sävyssä älyttömän herkulliset meidän etupihalle. 
Heleiden sävyjen kaverina innostaa raikas tammi sekä terrazzo, josta ennustetaan uutta buumia marmorin vanaveteen. Mikä ettei, aikakautensa kohteissa tuo materiaali on varmasti oikein paikallaan, älyttömän nättejä nuo pyöreät alustat ovat toki muutenkin. Väriskaala ainakin on tähän mielentilaan juuri passeli, hempeää roosaa ja harmaan sävyjä. Täydellinen yhdistelmä kevääseen.
Favourites of this month: pale pastel shades, fresh oak and terrazzo. It is said that the latter will be the next huge thing after marble and plywood, looking forward to see what will happen. I find the material very fresh and interesting, it would surely look good especially in mid-century apartments.
Kommentit (4)
 1. Hannele Ruusukummusta
  19.3.2016, 07:42

  Nuo pyöreät alustat huomasin ensimmäisenä..:)

  1. Ne ovat aika herkullisia, materiaali on aika kiinnostava ja värit menevät ihan nappiin!

 2. Talo Markki
  20.3.2016, 17:13

  Ihania nuo Seraxin tuotteet! Itselleni oli uusi tuttavuus, joten kiitos että kerroit näistä kaunokaisista 🙂

  1. Olepa hyvä vaan 🙂 Heillä on kaikenlaisia kivoja pieniä juttuja, eivät ole varsinaisesti mitään designia, joten hinnatkin ovat yleensä kohtuullisia. Kivoja juttuja pieneen freesaukseen, vaikka eivät ehkä mitään pitkäikäistä, ajatonta muotoilua olekaan. Mutta kannattaa ehdottomasti tsekata. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *