FAVOURITES OF THE MONTH

Toukokuu, lempikuuni. Tähän kuukauteen tiivistyy samanaikaisesti sekä ihana odotus, että eläminen juuri tässä hetkessä. Kesä on jo ihan kulman takana, ja maisema muuttuu joka päivä: silmut puhkeavat, kirsikkapuut kukkivat, luonto vihertyy silmissä. Kaikki on vielä raikasta ja vaaleaa, ja kuumat kesäpäivät vielä edessäpäin. Oispa aina toukokuu, se ei haittaisi minua yhtään.

Sisustusrintamallakin mielessä on lähinnä raikkaat, kevyet ja klassiset linjat. Hanna Wessmanin kodista tehdyssä jutussa iskin silmäni erityisesti tuohon yhteen kuvaan: kokolattiamattoon, isoon pyöreään peiliin, pirteän värisiin kukkiin ja mustaan Ikean penkkiin, jonka tummasta versiosta tykkään vielä rutkasti enemmän, kuin siitä yleisemmästä korkin värisestä. Mahtaakohan Hanna olla maalannut tuon mustaksi vai lieneekö kuvankäsittelyssä taitettu hieman penkin tummanruskean version sävyä, sitä en mene vannomaan. Hyvin toimii kuitenkin, mukavan klassista, mutta silti kepeää.

Tuoterintamalla innostavat myös Adean uusi Mr. Jones -tuoli, jossa on hiven klassisen howard-tuolin henkeä modernisti tulkittuna. Myös ruotsalaisbloggaaja Amelia Widellin MeliMeli-merkin samettinen rahi innostaa, olisi aika ihana meidänkin tulevaan olkkariin. Kylppärin kaunistukseksi sopisi puolestaan jokin ihastuttavista Fielen parfyymeista; niiden tuoksuista en tiedä tuon taivaallista, mutta olen ihan hulluna tuollaisiin kauniisiin purkkeihin. Tämän vieressä marmorimosaiikkia, josta saatan päästä nauttimaan itsekin tulevaisuudessa. Oi voi sentään, tällä hetkellä on ihan liikaa kaikkea kutkuttavaa odotettavaa.

Some of my favourites in this month: classic shapes and colors, energetic flowers, beautiful details, elegant combinations. This upcoming summer makes me crave for everything light and simple.

Kommentit (6)
 1. Toi rahi sopis kyllä ihan täydellisesti olkkarin uunin kanssa 🙂 -Maikkis-

  1. No eikö! Täytynee lisätä ostoslistaan 😉

 2. Onpa ihana tuo Hanna Wessmanin koti.
  Adean Mr. Jones sarjasta tykkäsin heti kun ensi kerran näin.
  Ei ehkä meille, mutta jollekin varmasti the sohva.
  Täälläkin odotetaan innolla teidän remontin seuraavaa herkullista vaihetta.

  1. Niin on, kauniin klassinen koti hänellä. Ihan virkistävää nähdä tuollaisiakin modernien trendikkäiden skandikotien rinnalla. Vaikka oma tyyli ei ihan noin klassinen olekaan, on vaihteeksi ihana katsella tuonkin tyyppisiä koteja. Vaihtelu virkistää!

   Tuo Mr. Jones-sarja on kyllä tosi mielenkiintoinen, tuo nojatuoli noteerattiin vastikään Sköna Hemin Årets möbel-kisassakin. Siinä on sopivan anonyymi ja klassinen, mutta kuitenkin moderni muotoilu, mielyttää omaa silmää kovasti.

   Minäkin odottelen jo innolla, sisustukseen on vielä matkaa, mutta laatoitusta ja lattiankäsittelyä luvassa lähiaikoina. Jännää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *