FAVOURITES OF THE MONTH

Elokuu alkaa kääntyä jo loppua kohti, ja nyt alkaakin olla jo korkea aika listata tämän kuun suosikkituotteet ja inspiroivat jutut. Syksyn läheneminen ja syyskauden uutuustuotteiden lanseeraaminen on vaikuttanut nähtävästi omaankin sisustussilmään, sillä nyt mielessä pyörii etenkin pehmeän tummasävyiset esineet ja rouheat materiaalit:

cushion Linum | lamp Menu | cactus Hay | rug Linum | shelf Normann Copenhagen

  • Linumin syystekstiileistä ennätinkin intoilla jo viime viikolla. Erityisesti houkuttelee syvä tumma sininen, se on tosi neutraali, mutta mustaa vähän pehmeämpi sävy vaikkapa olohuoneeseen. Tässä tyynyssä on vieläpä tosi makea kuosikin, vähän taas uudenlaista graafisuutta.
  • Pysähdyin tuon Menun uuden valaisimen kohdalle ensin valokuvan hienojen värisävyjen vuoksi; murrettu roosa käy ihanasti vaikka tuohon tummansiniseen. Mutta on valaisin itsessäänkin toki tosi kiva. Hopeinen kupu on ihanan raikas ja yksinkertainen muoto sopii moneen tilaan ja tarkoitukseen.
  • Hayn uudet keraamiset kaktukset ovat ihan hassuja – eihän noilla ole koristeen lisäksi mitään muuta funktiota. Mutta jotenkin kummalla tavalla tykkään silti kaktusten muodoista ja väreistä, tämä kuvan malli liippaa vieläpä kovin läheltä meidän kakluunin sävyä. Kyllähän tuollainen olisi nätti asetelmissa lipaston päällä. Se on sitten toinen juttu, onko tämä riittävä syy hankkia tuollainen…
  •  Linumilla on pientekstiilien lisäksi myös hienoja mattoja, kuten tämä kuvan Garbo. Aika ihana tunnelmalliseen olkkariin tai takkahuoneeseen. Jotenkin tuollaiset tuftatut matot ovat alkaneet taas houkuttelemaan ihan uudella lailla, näyttävät pitkästä aikaa niin freesiltä.
  • Siroja avohyllyjä tuntuu olevan nyt jokaisella valmistajalla. Vai tuntuuko näin siksi, että olen kaavaillut sellaista meidän uuteen kotiin ja tästä syystä moinen tuntuu tarttuvan silmiin kaikkialla. Normann Copenhagenin uusi Work-hyllykin on ihan potentiaalinen ehdokas, vaikka toki näin perusmallinen hylly irtoaisi jostain varmasti vähän edullisemminkin. Metallia ja puuta yhdistelevässä hyllyssä on kuitenkin materiaalit ja luultavimmin myös tukevuus kohdallaan, ja hyllylevyjen paikkaa voi säätää vapaasti. Siitä plussa tälle.
A collection of my favourite things of this month: some interesting autumn news and inspiring color combinations. Welcome, autumn!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *