FAVOURITES OF THE MONTH

Hupsista vaan, tämä kuu on hujahtanut sellaista vauhtia, että perinteinen kuun suosikit -postaus meinasi jäädä vallan välistä. Ja oikeastaan jos nyt ihan totta puhutaan, on tässä kuussa silmäilty enemmän omaan kotiin tulevia potentiaalisia materiaalivaihtoehtoja kuin niitä uusimpia ja trendikkäimpiä sisustustuotteita. Monet merkit puskevat kuitenkin parhaillaan esiin kevätuutuuksiaan ja uuden sesongin tuotteita, ja sisustusmaailma kuhisee tällä hetkellä kaikenlaisia jänniä uutuuksia. Tällä hetkellä minua innostavat eniten ehkä seuraavat:
 
 • Marimekon uudet vaasit, jotka ovat suunnittelija Carina Seth Anderssonin käsialaa, ja toki merkin muukin kevätkokoelma, joka on täynnä mukavan freesejä juttuja. Parhaimpia paloja on kuitenkin ehdottomasti tuo maljakkosarja, joku näistä on ehkä pakko saada!
 • Tom Dixonin niin ikään uusi Plane Short Chandelier, joka on hillitympi versio törkeän hulppeasta (ja törkeän hintaisesta) Plane Chandelierista. Jollain tavalla tykkään todella paljon valaisimen art deco -henkisestä muotoilusta ja näen sen ovelana kontrastina yksinkertaisten kalusteiden keskellä.
 
 • By Lassenin modernit uutuusruukut. Vai onkohan kyseessä ennemminkin se kasvien vihreys, joka viehättää tähän vuodenaikaan erityisesti…
 
 • Hayn About a Chair -sarjan uusi tuoliversio, jossa on metalliset jalat. Entistäkin kevyempi muotoilu  mahdollistaa monenlaiset käyttötarkoitukset ja yhdistelmät. Tässä tuoli moneen tilaan!
 • Keväiset tekstiilit. Yllätin itseni innostumalla jopa pikkuisen iki-inhokistani poltetusta oranssista. Juuri oikeaan, hitusen ruosteeseen taittava sävy taitavasti yhdisteltynä ei olekaan mikään kammotus. Linumin kevätkokoelmassa oli pari aika kiinnostavaakin sävyä, kuten kuvan samettityyny.
 • Viimeinen ei ole uutuus, mutta klassikko senkin edestä: Gubin Gio Pontin peilit nimittäin. Salaa haaveilen tuollaista meidän eteiseen. Harmi vain, että haavelistalla alkaa olla jo muutenkin tunkua…
 
My favourite items of this month: a selection of SS16 news combined with some old classics. That mirror from Gubi would be perfect to our hallway… A girl can dream, right?
Kommentit (2)
 1. tunne tilat
  24.2.2016, 05:34

  Marimekon maljakot ovat aivan ihastuttavia! Pelkona vain se, että tuleeko näistä samantien sellainen hitti, että sama maljakko näkyy kaikkialla… By Lassenin ruukutkin puhuttelevat kovasti.

  1. Niin ovat! Ja saattaahan tuo olla näinkin, että tästä tulee seuraava blogihitti, luulen että maljakoiden kaunis muotoilu on iskenyt aika moneen. Mutta toisaalta onko tuolla sitten niin väliä, minusta on pääasia, että itse tykkää… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *