ELEMENT

Yksi turkulaisista lempivaateliikkeistäni on ihan ehdottomasti Element. Liike on täynnä täysin omaan tyyliini täysin iskeviä rentoja ja yksinkertaisia vaatteita, kuten pehmoisia suuria neuleita, farkkuja, raitapaitoja ja teeppareita. Liikkeen valikoimissa on laadukkaita brändejä, kuten Acne, Filippa K, Whyred, Armor Lux ja Tiger of Sweden, simppeleitä perusvaatteita ja vähän asuste- ja lifestylepuoltakin.
Piipahdin Elementtiin pikaisesti tänään lounastunnilla, ja huomasin, että liikkeen sisustusta oli hieman uusittu sitten viime käyntini. Minulla sattui olemaan kamera sopivasti laukussa, joten käytin tilaisuuden hyväksi ja nappasin muutamia detskuja tiloista. Ei liike ollut näyttänyt ollenkaan hullummalta aiemminkaan, mutta nyt tehdyt pienet muutokset olivat piste iin päälle. Esimerkiksi tuo tiskin takainen seinä oli vasta laatoitettu ja oikein näpsäkän näköinen, samoin seinälle oli ilmestynyt keskimmäisen kuvan kaunis palasista koostuva hyllykkö.

Minuun on iskenyt viime aikoina kova rannekellovimma ja bongasinkin heti hyllyiltä Komono-merkin hienot rannekellot. Olen haeskellut siroa, vähän vintagehenkistä kelloa jo tovin, ja itse asiassa sellainen lähtikin tältä reissulta mukaan pienenä heräteostoksena. Saatanpa innostua kuvailla kelloa paremmin vielä myöhemmin, tänään pimeys yllätti (taas) enkä ennättänytkään ottaa kaikkia suunnittelemiani kuvia… Voi jestas tätä marraskuuta.

Pukukoppien seinät oli laatoitettu samalla valkoisella peruslaatalla kuin tiskin taustakin, ne pinnatuoleineen ja mustine yksityiskohtineen tosi skarpin näköiset. Hyllyillä puolestaan notkui kellojen lisäksi kaikenlaista muutakin houkuttelevaa, mm. Carharttin aikas kivan näköisiä kynttilöitä. Täytyykin mennä tutkimaan valikoimia paremmin oikein ajan kanssa, mukaan saattaisi löytyä vaikka jotakin pukinkonttiinkin sopivaa…
This is Element, inspiring clothing store located in my hometown Turku. I love both decoration and clothes of this place, this is definitely one of my favourite shops here.
Kommentit (4)
  1. Kaunis liike on aina ilo:).

    1. Niinpä, liikkeen visuaalisuus on ainakin mulle iso osa koko ostokokemusta 🙂

  2. Dagný Björg • Feel Inspired Blog
    23.11.2014, 09:21

    Such a nice store!

    1. It really is! Not only does it look good, it´s also filled with very nice clothes from Acne, Filippa K, Tiger etc.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *