DARK & GREEN

Elämä pitää kiireisenä ja niin raksalla kuin töissäkin tapahtuu nyt kaikenlaista. Kameran kanssa on tullut häärittyä oikeastaan vain työmaalla, tästä lisää tuttuun tapaan sunnuntaisen remppapostauksen yhteydessä. Tänään on vuorossa vain pari päivän pikaista:
Ihanat leikot, papukaijatulppaani ja muutama muu. Tuollaiset pari oksaa pitäisi hakea itsellekin viikonlopuksi, piristävät ilmettä jo tosi tehokkaasti. Tummaa taustaa vasten vihreät kukkaset näyttävät erityisen kauniilta, tuollainen tumma sohva tuntuukin kieltämättä vaihteeksi aika houkuttelevalta valinnalta…
Olen selaillut viime aikoina ahkerasti vanhoja lehtiä, palaan useasti niiden pariin vielä vuosia jälkeenpäinkin. Myöhemmin juttuja katsoo ihan uudella silmällä, parhaimmista sisustuskuvista löytyy uusia kulmia vielä monen lukukerran jälkeenkin. Tässä numerossa viehätti erityisesti kannen pehmeät hiekansävyt, ja sattumoisin niidenkin keskeltä löytyy tumma skarppi sohva – aika ihana.
Tumma väri ihastuttaa myös kiiltelevän kromin parina. Jotenkin tuo raikas metalli on taas hiipinyt takaisin omalle suosikkilistalle. Tällä hetkellä pyörittelen tulevan kodin heloja, hanoja, vetimiä ja muita metalliosia, missä määrin käännyn messingin puoleen, mitkä ovat teräksisiä ja mitkä maalattuja. Luulen, että lopputulos tulee olemaan rento sekoitus kaikenlaista, en halua kuorruttaa kotia kokonaan vain yhdellä metallilla. Niin ihanat kuin messinkiset nuppivetimet ovatkin, kutkuttaisi valita etenkin keittiöön enemmän skarppia kromia. No, tästä aiheesta lisää taatusti vielä myöhempänä.
 
Dark shades and fresh flowers. Sometimes just a few random flowers are enough, to me this little bouquet is just perfect.
Kommentit (4)
 1. Jutta / oblik.
  22.1.2016, 07:34

  Tuo tumman ja kromin yhdistelmä näyttää kieltämättä aika herkulliselta. Mukavaa viikonloppua sinne 🙂

  1. Joku tuossa yhdistelmässä on, mikä viehättää. Kromi tuntuu vaihteeksi aika raikkaalta, samoin tummat sävyt.

   Kivaa viikonloppua myös sinne!

 2. Maarit / Sopusointuja
  24.1.2016, 04:46

  Kaiken valkoisen ja vaalean sisustuksen jälkeen tummat värit näyttävät vain NIIN kauniilta! Mielestäni ne tuovat ihanasti lämpöä ja kodikkuutta. Kromi fressaa kivasti! t Maarit

  http://sopusointuja.blogspot.fi

  1. Olen ihan samaa mieltä. Vaihtelu virkistää aina ja pitkän valkoisen kauden jälkeen kaipaa luonnollisestikin jo vähän jotakin muuta… Vaikka toki valkoinen aina yhtä raikas ja ajaton valinta onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *