Blogit
Pihkala

DAISY

Tapetit on täällä!
Saunatuvan tapetit tulivat viime viikolla, enkä malttaisi odottaa saavani niitä seinälle. Yhtä rullaa oli jo ihan pakko raottaa ja mallailla tapettia seinää vasten. Kukikasta ja kesäistä, eli juuri sellaista mitä pitikin. Tällä viikolla pitäisi nipistää yksi päivä tapiseeraamiseen ja saunatuvan muuhun entraamiseen, meinasin samassa rytäkässä heiluttaa hiukan maalisutiakin. Juttua seuraa tietysti perässä.
Tapetti on William Morrisin ja nimeltään Daisy, tämä klassikkokuosi on peräisin jo 1800-luvulta. Morrisin kirjat ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia kuoseja, mutta tässä oli jotakin erityisen raikasta ja kesäistä, pieneen saunatupaan sopivaa kepeää tunnelmaa. Vähän erilaista mitä meillä muuten on, ehkä juuri siksi nämä vanhanaikaiset kuosit kiehtovatkin nyt niin kovasti.
A couple of weeks ago I ordered some lovely Morris wallpapers, they are now delivered and waiting for hanging. Can´t wait!

Kommentit (8)

 1. tunne tilat

  Pakko sanoa, että hyvin on sievää, vaikka niin kaukana omasta tyylistäni 🙂

  • maija

   Mä olen just nyt ihan kauhean hullaantunut tuollaisiin tapetteihin, vaikka varsinaisesti runsas romantiikka ei ole ihan ominta tyyliä täälläkään. 🙂 Jostain syystä sitä on vanhan talon myötä vähän ihastunut kontrasteihin ja vähän hassuihinkin mummomaisiin juttuihin…

 2. Vilja @ muotoseikka

  Niin herttaista ja kauniin klassista tapettia. Juuri sellaista huvila- tai mökkitunnelmaa. Hyvä valinta.

  • maija

   Kiitos! Joo, jotain herttaista ja raikasta tuossa minustakin oli, vähän erilaista tunnelmaa saunatupaan. Siellä ei kuitenkaan vietetä niin paljon aikaa, että tuollainen alkaisi hyppiä silmille…tai näin ainakin luulen. 🙂

 3. Lady of The Mess

  Suloinen tapetti – ja kiva nähdä saunatupa valmiina!

  • maija

   Joo eikös olekin! Täällä myös odotellaan innolla lopputulosta, vähän täytyy tosin fiksailla ensin muita juttuja ennen kuin päästään tapetoimaan.

 4. Nina

  Voi apuva miten kaunis tapetti, tämän tyyppistä voisin laittaa myös meidän käyttöullakon päätyseinään. Hmph. 🙂

  • maija

   Tuo on yksi mun lempi-Morriseista, toivottavasti joskus tulee mahdollisuus käyttää niitä muitakin lemppareita jossakin. Useat Morrisin tapetit tuppaavat olemaan aika runsaita ja raskaita, tässä viehätti erityisesti kuvion keveys. Passaa vähän pienempäänkin tilaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *