DAISY

Tapetit on täällä!
Saunatuvan tapetit tulivat viime viikolla, enkä malttaisi odottaa saavani niitä seinälle. Yhtä rullaa oli jo ihan pakko raottaa ja mallailla tapettia seinää vasten. Kukikasta ja kesäistä, eli juuri sellaista mitä pitikin. Tällä viikolla pitäisi nipistää yksi päivä tapiseeraamiseen ja saunatuvan muuhun entraamiseen, meinasin samassa rytäkässä heiluttaa hiukan maalisutiakin. Juttua seuraa tietysti perässä.
Tapetti on William Morrisin ja nimeltään Daisy, tämä klassikkokuosi on peräisin jo 1800-luvulta. Morrisin kirjat ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia kuoseja, mutta tässä oli jotakin erityisen raikasta ja kesäistä, pieneen saunatupaan sopivaa kepeää tunnelmaa. Vähän erilaista mitä meillä muuten on, ehkä juuri siksi nämä vanhanaikaiset kuosit kiehtovatkin nyt niin kovasti.
A couple of weeks ago I ordered some lovely Morris wallpapers, they are now delivered and waiting for hanging. Can´t wait!
Kommentit (8)
  1. Pakko sanoa, että hyvin on sievää, vaikka niin kaukana omasta tyylistäni 🙂

    1. Mä olen just nyt ihan kauhean hullaantunut tuollaisiin tapetteihin, vaikka varsinaisesti runsas romantiikka ei ole ihan ominta tyyliä täälläkään. 🙂 Jostain syystä sitä on vanhan talon myötä vähän ihastunut kontrasteihin ja vähän hassuihinkin mummomaisiin juttuihin…

  2. Vilja @ muotoseikka
    17.11.2014, 19:55

    Niin herttaista ja kauniin klassista tapettia. Juuri sellaista huvila- tai mökkitunnelmaa. Hyvä valinta.

    1. Kiitos! Joo, jotain herttaista ja raikasta tuossa minustakin oli, vähän erilaista tunnelmaa saunatupaan. Siellä ei kuitenkaan vietetä niin paljon aikaa, että tuollainen alkaisi hyppiä silmille…tai näin ainakin luulen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *