COLOR INSPO

poster Artilleriet / wall lamp Gubi / table lamp Flos / pic Studio Oliver Gustav / pot By Lassen / chair Carl Hansen & Son
Blogeja selaillessani törmäsin tuohon kollaasissa olevaan interiöörikuvaan Studio Oliverin Gustavin tiloista, joka jollain jännällä tavalla pysäytti heti. Kuvan kalustus ei niinkään ole mieleeni, mutta värimaailma kuvassa on ihan mielettömän hieno – tällä kertaa se inspiroi tämän kollaasin tekoon. Hento vaaleanpunainen ja nuden sävyt sopivat ihan älyttömän hyvin keskiharmaiden seinien pariksi, tämän paletin voisin kopsata kotiin koska vain! Myös ruskea passaa yllättävänkin mukavasti harmaan kaveriksi, ainakin silloin kun kyseessä on sopivan vaalea ja neutraali harmaa, jonka parina taas keskisävyinen tai vähän tummempi ruskea. Kylmiä ja lämpimiä sävyjä voi vallan mainiosti miksata keskenään, kunhan väriparit ovat taiten valittu.
Kollaasissa oleva Wegnerin tuoli on suunnittelijan tuotannosta lempparini klassisen Wishbonen ohella, yhdistelmä on täydellisin juuri noin vaalealla nahalla verhoiltuna. Myös Flosin klassiset valaisimet kiehtovat aina, tuo kuvan Goldman olisi aikas elegantti työhuoneessa tai miksei olkkarissakin. By Lassenin ruukkuja puolestaan ihastelen päivittäin töissä, kävin tänään hakemassa muutaman hopeisen heinäkasvin, jotka sujahtaisivat ihanasti tuohon persikkaiseen ruukkuun. En taida kuitenkaan malttaa hankkia moista ainakaan ennen muuttoa, menee kaunokainen vähän hukkaan ahtaassa asunnossamme…
Today I got inspired by this picture from Studio Oliver Gustav and built a collage aroung it. Soft shades of nude, pink and brown match perfectly with those grey walls. I could steal this palette to my home right away!
Kommentit (2)
  1. Ihana, tyylikäs kollaasi! Tuo Wegnerin tuoli on todella kaunis, mutta meillä taitaa olla tuolikiintiö aika täynnä 😀

    1. Kiitos 🙂 Oih, Wegnerin jutut on kaikkineensa niin ihania, voisin ottaa hänen tuotannostaan melkein ihan mitä vain. Mutta tämä tuoli on kyllä ehdottomasti top-listalla kaikista niistä ihanuuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *