Captain Flint – uusi lattiavalaisin

En ole joutunut tekemään juurikaan uusia huonekaluostoksia muuttoni yhteydessä, käytännössä miltei kaikki nykyiset huonekaluni ovat olleet sovellettavissa myös tähän uuteen asuntooni. Yksi harvoista uusista hankinnoistani on lattiavalaisin, joka oli tarpeellinen lisä olohuoneen valaistukseen. Olen jo pitkään haaveillut Flosin Captain Flint -valaisimesta, ja päätin toteuttaa haaveeni nyt tähän asuntoon. Tällä viikolla valaisinhankintani saapui perille ja pääsin asettelemaan sen paikoilleen sohvan viereen. Tässä pieni kurkistus kotini uusimpaan sisustustulokkaaseen.

Minusta valaisimen ulkonäössä on jotain tosi kiehtovaa, se on vahvan geometrinen ja vähän ehkä kasarihenkinenkin, ja leikittelee jännästi mittasuhteilla. Kolmiomallista varjostinta pystyy säätämään eri asentoihin ja tätä kautta ohjaamaan valon vaikkapa lukemiseen tai katon kautta pehmeäksi tunnelmavaloksi. Valaisimessa oleva himmennin tuo myös mukavaa monipuolisuutta sen käyttöön. Upeana yksityiskohtana valaisimessa on marmorinen laippa, joka on valaisimen väristä riippuen joko valkoista tai mustaa marmoria. Minulle sattui tulemaan melko yksivärinen versio, jossa marmorikuvio ei näy kovin selkeästi, mutta kaunis tuo yksityiskohta on joka tapauksessa.

Musta graafinen valaisin terästää minusta tosi kivasti olkkarin ilmettä ja piirtyy kauniisti hiekanväristä seinää vasten. Maailma on täynnä kauniita valaisimia, mutta tässä mallissa viehätti tietynlainen freesiys ja ehkä myöskin se, että tähän malliin ei törmää kovinkaan usein muualla – vaikkakin yleisesti olen kyllä sitä mieltä, että valinnat kannattaa aina tehdä oman maun mukaan, eikä välittää siitä onko tuote superhypetetty tai tuiki tuntematon. Jokin tässä mallissa kuitenkin houkutti jo vuosikausia, ja nyt olen erittäin tyytyväinen ostopäätökseeni. Lisää kuvia tulossa, kunhan olohuoneen muutkin nurkat tästä siistiytyvät.


Here´s my new floor lamp: Captain Flint from Flos. I love it!

Kommentit (2)
  1. Todella kaunis valaisin!

    1. Kiitos, niin minustakin. 🙂 Tuo mukavaa kontrastia tuonne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *