Blogit
Pihkala

BESTLITE

wall lamp keittiön valaisin
BL7
seinävalaisin
En malta olla esittelemättä uutta valaisinhankintaani, vaikka tositoimiin se pääseekin vasta kotvasen kuluttua. Ei voi sanoa, että tämä Gubin Bestlite olisi ensimmäisiä sisustushankintojani uuteen kotiin – paketissa on nimittäin odotellut jo kuukausitolkulla Örsjön ihania spotteja ja kaikenlaista muutakin pientä – mutta tämän myötä tuntuu, että taas ollaan askelta lähempänä valmista lopputulosta. Nyt voi jo alkaa miettiä näkyviä sisustusjuttuja ja pieniä yksityiskohtia, aivan ihanaa!
Tykkään paitsi valaisimen simppelistä muotokielestä, myös erityisesti sen väriyhdistelmästä. Beigeen vahvasti menevä off-white -sävy on ihanan pehmeä ja vaihteeksi virkistävän erilainenkin. Aion yhdistellä sitä juuri kuten kuvassakin, harmaisiin liukuviin sävyihin ja kylmempien kaveriksi. Kromi puolestaan skarppaa hiekkaista sävyä mukavasti, ja tuo minusta muotoon jopa hivenen bauhaus-henkeäkin. 1930-luvulla suunnitellussa valaisinsarjassa onkin mukavasti vintage-henkeä, mutta kuitenkin myös sopivaa yksinkertaisuutta. Ihan täydellinen yhdistelmä.
Arvaattekos jo, mihin tämä on tulossa? 😉

Let me introduce you my new lamp crush: Gubi Bestlite BL7. I love everything about it, it´s perfect to our new home! Can´t wait to see it on the wall!

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Just love your taste!

  -Bruno

  • maija

   Thanks, Bruno! Great to hear 🙂

 2. Anonyymi

  Veikkaan keittiötä!
  Kuviasi on todella "helppo" ja miellyttävä katsoa, koska kuvien rajaus on sinulla täydellisesti hallussa. Ja itselleni valokuvauksen ehkä antoisinta aluetta on juurikin rajauksen työstäminen.

  • maija

   No sinnepähän juuri tuo on menossa!

   Ja kiitoksia, mukava kuulla! Täytyy tunnustaa, että olen rajauksien suhteen vähän turhankin tarkka, omaa silmää häiritsee kovasti, jos jokin juttu leikkautuu kuvassa rumasti. Toisaalta rajausten kanssa on kiva välillä leikkiä ja tuoda ovelilla rajauksilla kuvaan vähän lisäsärmää. Antoisimpia alueita tuo on minustakin ehdottomasti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *