Avotakka Koti Habitaressa

habitare1-800

Suomalaisen sisustusskenen isoin ja tärkein tapahtuma, jokavuotinen Habitare alkaa olla jo ovella. Ennakkotiedotteiden ja jo julkaistujen messu-uutisten mukaan tänä vuonna messuista on tulossa varsin kiinnostavat, ja tapahtuman ympärillä tuntuu pyörivän nyt paljon hyvää säpinää. Näin messujen ollessa ovella pääsen vihdoin itsekin kertomaan niihin liittyvästä isosta projektista, jonka parissa olen työskennellyt kuluneen kevään ja kesän ajan.

Avotakka täyttää tänä vuonna 50 vuotta, ja juhlavuotensa kunniaksi lehti on isosti esillä myös tämän vuoden Habitaressa. Messuille nousee 130-neliöinen Avotakka Koti, jonka suunnittelusta olen saanut kunnian vastata. Messuosasto kunnioittaa Avotakan pitkää perinnettä suomalaisten suosikkisisustuslehtenä, mutta katsoo samalla myös vahvasti tulevaisuuteen. Nimensä mukaisesti Avotakka Kotiin rakennetaan kodin eri tilat, eli olohuone, keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone, ja mukana on yhteistyökumppaneita pintamateriaaleista piensisustukseen.

habitare5-800

Mukana menossa ovat huikeat yhteistyökumppanimme: Topi-Keittiöt, Pukkila, Parla Floor, Tempur ja Marimekko, joiden tuotteita ja syksyn uutuuksia on esillä Avotakka Kodin eri huonetiloissa. Lisäksi osastolla pääsee ihastelemaan mm. Sisustuksen Koodin ja Artek 2nd Cyclen toimittamia huonekaluja, Tapwellin hanoja sekä Samsungin lifestyle-telkkareita. Melkoinen setti kasassa, etten sanoisi!

habitare3-800

habitare7-800

habitare10-800

Kuvissa vilahtelee muutamia poimintoja osaston väri- ja materiaalimaailmasta. Luvassa on klassisen ajattomia materiaaleja, ajankohtaisia värejä ja modernia muotoilua, jota huikeat vintageklassikot höystävät. Lisää näette sitten messuilla, ja saatanpa vilauttaa maistiaisia somessa jo osaston rakennusaikanakin. Osastolla järjestetään myös tapahtumia koko messujen ajan, infoan niistäkin vielä lähempänä. Luonnollisesti olen myös itse paikalla, joten tulkaahan moikkailemaan.

Jokos te odotatte innolla Habitarea?


Finally it´s time to reveal my latest project: I have designed a stand for Avotakka interior magazine to this year´s Habitare furniture, interior and design fair. The stand is called Avotakka Home and it consists of several rooms such as living room, kitchen, bedroom and bathroom. Here´s some sneak peek of the colors and materials, will show you more as soon as the fair starts.

Kommentit (4)
  1. Oi, kuulostaa mielenkiintoiselta ja sinun tyylitajullasi luvassa varmasti todella kaunis ja harmoninen osasto! Ehdottomasti tultava katsomaan ja moikkaamaan!

    1. Kiva kiva, tervetuloa! 🙂 Olen paikalla ainakin tapahtuman alkupäivillä, viikonlopuksi suuntaan näillä näkymin takaisin Turkuun. Nähdään messuilla!

  2. Huh, kuinka hienolta kuulostaa. Onnea tästä mahtavasta työstä! Toivottavasti blogissa (ja Instassa) nähdään myös paljon kuvia meille, jotka emme paikan päälle pääse. 🙂

    1. Kiitos, tämä on ollut kyllä hieno ja opettavainen projekti! Kuvia on tulossa paljon molempiin kanaviin heti ensi viikon alusta lähtien. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *