Avotakka Kodin maalisävyt

Olen saanut paljon kyselyjä Avotakka Kodin seinäsävyihin liittyen. Niinpä ajattelin koota kaikki sävykoodit yhteen postaukseen. Messuosaston voimakkaan valaistuksen vuoksi värien kuvaaminen oli hieman haastavaa, ja sävyt näyttävät kuvissa ehkä pikkuisen erilaiselta kuin luonnossa. Täytyy kuitenkin sanoa, että olin kaikkiin värisävyihin lopulta tosi tyytyväinen, ne näyttivät luonnossa juuri siltä miltä pitikin. Keittiö-olohuoneen murretun punainen seinä taisi saada eniten värikyselyjä, ja kovana kakkosena tuli näitä seiniä ympäröinyt lämmin harmaanruskea sävy. Tässä kaikki osastolla käytetyt maalisävyt, olkaa hyvä:

oh17.1-800

keittiö1.1-800

Keittiön ja olohuoneen punainen seinä Tikkurila N473

oh3-800

oh6.1-800

Olohuoneen ja keittiön sivuseinät sekä kiinteä hylly Tikkurila V487

makkari10-800makkari15-800

Makuuhuoneen ja vaatehuoneen seinät Tikkurila Y436

vaatehuone1.1-800

Vaatehuoneen hyllyt ja vaatetanko Tikkurila M475

kylppäri8-800

Kylpyhuoneen seinät Tikkurila X487

(Avotakka Kodin tummansininen ulkopuoli Tikkurila M429)

Nyt Habitare-messut ovat tältä vuodelta ohi ja osastoa puretaan jo täyttä häkää. Lämmin kiitos kaikille teille, jotka vierailitte Avotakka Kodissa!


I have had a lot of questions about color codes of Avotakka Home I designed to Habitare furniture fair. Here´s a list of all the color codes used, they are all from Tikkurila´s color chart.

Kommentit (4)
 1. Hei, kyselin tuolla meilläkotona-instafeedissä
  sängyn vieressä olevan valkoisen tuolin
  perään, mikähän se mahtaa olla? ?

  1. Tuo tuoli on Muuton Fiber Side Chair, saatavilla esimerkiksi Koodin kautta. 🙂

   1. Suuret kiitokset vastauksesta! Muuton fiber chairista tiesin vain ne käsinojalliset versiot, nämä oli jääneet hoksaamatta. Etsinnässä on wishboneihin sopivat tuolit mitkä olisi ”lasten tuoleja” kun tripp trappit ei enää kelpaa. Nämä voisi olla hyvät, putki-tai puujaloilla. (Äiti kun on toteuttanut vähän sisustushaaveitaan joissa ei kauheasti järkeä pikkulapsiperheessä ?)

    1. No nämä ovat kyllä pikkulapsiperheessä tosi hyvät, helppo pyyhkästä puhtaaksi ja mukavan ilmavatkin. Kauniin simppeli muotoilukin voisi sopiva hyvin wishbone-tuolien pariksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *