Arki ja yksinkertaisuus

olkkari1-800

Olen aika innoissani arjesta juuri nyt. Kesä on auttamattomasti ohi, eikä sitä kannata enää haikailla. Nyt onkin jotenkin ihana keskittyä normaalimenoon, laittaa asioita rullaamaan, käydä töissä ja nauttia nopeasti pimentyneistä illoista kotona. Rutiinit koukuttavat ja tekevät niin hyvää – sanokaa mitä sanotte, mutta loppujen lopuksi tasainen arki taitaa olla ihmisen parasta aikaa.

Tässä muutamia sekalaisia kuvia, jotka nappasin pikaisesti olkkarista tänään töistä kotiuduttuani. Nyt alkaa olla viimeiset hetket kuvata kotona iltaisin, valo vähenee vauhdilla. Kuvaaminen sujuu usein minulta ripeästi, sillä en yleensä juuri stailaa kuviani, vaan nappaan ne intuitiolla sieltä missä kulloinkin on kuvattavaa tai jutun juurta. Mitä nyt korkeintaan siirtelen lojuvia tavaroita vähän tuonnemmas. Tänään innostukseni aihe on ollut tuo huikea kimppu, joka jatkaa viikonlopun kukkahuumaa. Juuri pääsin julistamasta värikkäiden kukkien ihanuutta, tässä toinen malliesimerkki tästä. Kerrassaan valloittava tapaus.

olkkari2-800 olkkari5-800 olkkari6.1-800

Satuin itse sopimaan tänään olkkarin väreihin sen verran hyvin, että oli pakko ikuistaa nämäkin sävyt kuvaan. Tuo Marimekon Jokapoikakin edustaa arkea parhaimmillaan – se on monikäyttöinen ja klassinen perusvaate, juuri sellainen turvallisen anonyymi ja kuitenkin skarppi joka päivän paitis. Siniset sävyt innostavat nyt erityisesti sekä sellaisenaan, että miksattuna toffeisen karamellimaisiin ja lämpimiin sävyihin. Ihania sävyjä tämäkin syksy täynnä.

olkkari4-800

olkkari8-800

Trendisävyjen sijaan huomaan kuitenkin kaipaavani omalta kodilta tällä hetkellä ennen kaikkea seesteisyyttä ja selkeyttä. Näissä kuvissa on vähän klassinenkin tunnelma, joka sopii itselleni juuri nyt hyvin. Sohvalla on vain muutama yksivärinen tyyny, ja olen vähän vähentänyt pienesineiden ja -huonekalujenkin määrää huoneessa. Syksyn mittaan sisustusta on varmasti ihan mukava lisätä runsaammaksi, mutta ihan vielä ei tämä houkuta. Suunnitelmissani on ollut myös maalata olkkaria vähän tunnelmallisemmaksi ja ruokasaliin sopivammaksi, mutta jotenkin vaalean viileä harmaakin tuntuu juuri nyt mieluisalta. Ehkäpä siis nautin raikkaudesta vielä tovin ja kietoudun tunnelmallisempiin sävyihin hieman tuonnempana syksyn edetessä pidemmälle – näillekin varmasti vielä tulee oma aikansa ja paikkansa.

Mitäs sisustukseen liittyviä suunnitelmia teillä on syksyksi?


Here´s some corners from our living room and one amazing bouquet which I carried home today. Right now I´m so into simple, clear and classic mood, and don´t want to bring strong trendy hues to my home. Currently I´m loving this kind of simple basis, but maybe I will add some layes and texture to home a bit later when days get more darker and winter is approaching.

Tallenna

Kommentit (3)
  1. Kyllä syksyn tulo tuntuu oikein mukavalta! Kävin viime viikolla ostamassa ison satsin kynttilöitä pimeneviin iltojen iloksi. Tämän syksyn suunnitelmissa on vessaremontin suunnittelu sekä erinäisten roikkuvien juttujen hoitaminen pois päiväjärjestyksestä, eli vaatehuone ja yksi makkarin seinä pitäisi maalata, loput maalit poistaa vanhasta lipastosta sekä maalata se, yksi tuoli ja vanha lypsyjakkara. Uusille lampuillekin olisi tarvetta.

  2. Tykkään kovasti sohvastanne. Tiedätkö saako sitä myös kulmaversiona?

    1. Kyllä tästä on kulmaversioitakin saatavilla. Minä tykkään myös sohvasta kovin, on mukavan ajaton ja ihan loistava istua! Juuri sellainen sopiva sekoitus rentoa pehmeyttä ja jämäkkyyttä, sohva vie syliinsä muttei upota liikaa. Taitaa olla paras huonekaluostos, jonka tänne taloon olemme tehneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *