Blogit
Pihkala

ALLASSUOSIKKI | TIMELESS SINKS

 kuvat Nordic Design | Duravit | Apartment Therapy
Pesualtaiden metsästys on käynnistynyt. Hanakulmien asentamisen vuoksi hanatyypit, niiden sijainnit ja täten myös pesualtaatkin on pitänyt lyödä viime päivinä lukkoon. Muissa tiloissa asiat ovat olleetkin jo pitkään selvillä, mutta pikkuvessan kohdalla ilmeni pientä säätöä: tilan ikkuna rajoittaa altaan kokoa ja asennuskorkeutta, ja yllättäen miehen suunnalta ilmennyt säilytystilan tarvekin sotki suunnitelmani simppelistä seinäkiinnitteisestä altaasta.
Duravitin Vero-sarja on yksi pitkäaikainen suosikkini, ja olisinkin mieluusti sijoittanut tilaan altaan tästä sarjasta. Oma lempparini näistä taitaa olla tuo oikean alakulman allas, jossa on myös älyttömän hieno Kohlerin seinähana. Metallijalkaisia Vero-versioita olen ihaillut myös usein, sekään ei olisi ollut ollenkaan hullumpi vaihtoehto. Tässäpä siis vinkki klassisesta, ajattomasta allassarjasta, joka mukautuu tyyliin kuin tyyliin. Aivan ihania kaikki!
Vaikka itse sainkin haudata haaveet tästä sarjasta, löysimme kuitenkin aika ihanan vaihtoehdon joka sekä mahdollistaa ikkunan aukeamisen, että miehen vaatiman säilytystilan. Allas on jo tuloillaan, joten tästä lisää tuonnempana!
One of my all-time favourites: Vero series from Duravit. A classy and timeless choice that fits any style and space.

Kommentit (8)

 1. S.H – HOUSEkoti

  Hyvältä näyttää altaat. Kivan pelkistetty muoto. Mukava nähdä mihin ratkaisuun päädyitte 🙂

  • maija

   Niin minustakin, näiden muotoilu on tosi klassinen ja simppeli. Sopivat tosi monenlaiseen tilaan. Mutta joo, meillä ikkuna hankaloittaa sen verran, että allas olisi pitänyt asentaa 70 cm korkeudelle, eli aikas matalalle. Päädyttiin sitten laittamaan taso tuolle korkeudelle ja malja-allas sen kulmaan, näin saadaan allas edes pikkuisen korkeammalle. Malja-altaat eivät ole näin yleisesti ihan omia suosikkejani, mutta tämä malli oli keskimääräistä kivempi – tai ainakin sopivan simppeli. Kirjoittelen siitä paremmin jahka allas saapuu!

 2. //Terhi

  Hyvä valinta.

  • maija

   Ihania altaita ovat kyllä!

 3. Anna H.

  <3

  • maija

   Niinpä 🙂

 4. Anonyymi

  Hieman hymyilytti tuo miehesi kommentti – näinhän se menee meilläkin, minä tohkeissani suunnittelen ja unohdan kysyä toisenkin mielipidettä..hups. Yleensähän lopputulos on ollut jonkinsorttinen kompromissi, eikä miellytä siten sisustajaneidin vaativaa makua täydellisesti, yhyy, joten hankalaa, hankalaa.. 🙂 🙂 -Tiina

  • maija

   Joo, meillä käy näin aika useinkin, kommunikaatiossa on joskus toivomisen varaa. Usein suunnittelen asiat päässäni valmiiksi jo pitkän aikaa etukäteen, mies taas kommentoi ja pohtii asioita omalta kannaltaan vasta ihan h-hetkellä. Useinhan siinä sitten tulee jonkinlainen ristiriita… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *