Allasihastus

kuvat Duravit

Suuret kiitokset kaikille edellisen postauksen kuviin niin täällä blogin, Facebookin kuin Instagramin puolella kommentoineille! Taisi mennä Instan tykkäämisennätyksetkin tältä vuodelta rikki – ihan huikeaa, että olette näin innoissanne mukana tässä remonttiprojektissani. Ja innoissani olen minäkin; olen viime päivinä saanut edistettyä mukavasti kaikenlaisia remonttijuttuja ja lyötyä lukkoon asioita, jotka alkavat konkretisoitua jo ihan kohta.

Suurimmat päätökset liittyvät kaiketi tällä erää kylpyhuoneeseen, jonka remontti on tarkoitus aloittaa ensi viikolla. Tämän suhteen valinnat alkavat selkiytyä, tilasta tulee puritaanisen selkeä ja vähän graafinenkin. Tähän kylppäriin taidan toteuttaa pitkäikäisen allashaaveeni, joka on tämä yllä olevissa kuvissa esiintyvä Duravitin Vero. Pidän siitä kaikissa muodoissaan, metallikehikolla tai ilman, seinälle ulottuvana tai pelkkänä kuutiona. Allas on huikea myös mustana, kuten yllä olevissa kuvissa näkyy. Voiko kauniimpaa, yksinkertaisempaa ja tyylipuhtaampaa allasta ollakaan. Plussaa myös monipuolisesta kokovalikoimasta: kylppäriini on turha haaveilla tuollaisesta leveästä altaasta, mutta tästä sarjasta löytyy vaihtoehtoja myös kompakteihin tiloihin.

Myös muut Duravitin tuotteet ovat tosi kauniita. Toinen suosikkini on hieman pehmeälinjaisempi Happy D -sarja, joka sopisi sekin kivasti kylpyhuoneen tunnelmaan. Nämä ovat näitä valintoja – saas nähdä mihin lopulta päädytään.


One of my all time favourites: Vero sink from Duravit. One strong candidate to my bathroom.

Kommentit (1)
  1. Täälläkin innolla uuden kotisi remonttia seurataan.
    Meillä on tuosta Vero-sarjasta valkoinen seinämalli wc-istuin ja siinä remontti-investointi,
    joka ilahduttaa vieläkin joka päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *