Blogit
Pihkala

VALKOISTA VIIKONLOPPUUN

kauluspaita1_800

Mukavaa lauantaita! Viikonloppukukat on hankittu ja koti kuosissa viikonloppua varten. Piia Jaalalle oli tullut ihania valkoisia ripsimäisiä tulppaaneja, joita oli pakko haalia kotiin muutama viikonlopun iloksi. Tulppaanikausi on nyt siis minunkin osaltani korkattu, tästä se kevään odottelu alkaa!

Eilinen vierähti Helsingissä Meilläkotona.fi:n 1-vuotissynttäreillä. Oli tosi mukava nähdä kaikki tuoreet kollegat ja tekijäporukka sivuston takaa. Samalla reissulla piipahdin myös uudessa &OtherStories -liikkeessä, joka avattiin Helsinkiin juurikin eilen. Olenkin jo odotellut tätä liikettä Suomeen, merkin nettikauppa on yksi suosikeistani niin vaatteiden kuin asusteidenkin puolelta. Myymälän suhteen ei joutunut pettymään, isot myymälätilat olivat täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja, jotka oli aseteltu mukavan väljästi. Harmi, että jouduin kiireessä hiihtämään hyllyjen välit nopeasti läpi, sillä löytöjä olisi voinut tehdä tuolta vaikka kuinka.

kauluspaita2_800

kauluspaita3_800

Mukaan tarttui tällä kertaa skarppi valkoinen kauluspaita sekä yksi mekko tulevaa lomaa silmälläpitäen. Mukavan yksinkertaisia, mutta trendikkäällä twistillä varustettuja vaatteita oli koko myymälä täynnä. Muut ovat kehuneet myös merkin kodinpuolen tuotteita, saippuoita, tuoksukynttilöitä ja sellaisia, mutta näihin en itse ehtinyt luoda silmäystäkään. No, onpahan sitten katseltavaa myös tulevina Helsingin-reissuina.

kauluspaita5_800

kauluspaita4_800

Huomenna on vielä edessä työntäyteinen kuvauspäivä ja maanantaina yksi työpäivä, sitten on talviloman vuoro. Täytyy sanoa, että lomatunnelma antaa vielä odottaa itseään, nyt on ollut niin paljon kaikenlaista muuta mietittävää, että lomafiilistelyä ei ole ehtinyt aloittaa vielä lainkaan. Mutta eiköhän siihen pääse käsiksi viimeistään lentokoneessa istuessa. Palataan kuitenkin linjoille tätä ennen vielä muutaman jutun myötä. Ja jotta blogi ei hiljenisi viikoksi ihan tyystin, koitan viikonlopun aikana kirjoitella muutaman postauksen varastoonkin… En uskalla kuitenkaan lupailla liikoja, katsotaan miten näiden kanssa käy.

Ihanaa viikonloppua!


The color of this weekend is white: I bought some delicate white tulips from a flower shop and a crisp white shirt from the brand new &OtherStories store in Helsinki. They both are perfect items for spring season.

Follow my blog with Bloglovin

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *