Salmiakki-rommikola

Se on taas perjantai ja viikko alkaa olla paketissa. Yllättäen mieli teki jotain kepeää drinkkiä ja kaapissa sattui olemaan ainekset rommikolaan ja olihan tuota salmiakkiliuostakin jäänyt, joten pitihän niitä kokeilla yhdessä. Tämä drinkki vaatii sekaan myös reilusti limemehua, sillä muuten se jää hieman tunkkaiseksi. Lopputulos on kuitenkin mainio. Tätä drinkkiä voi suositella kaikille salmiakin ystäville.

Mukavaa viikonloppua!

Salmiakki-rommikola

Ainekset

0,4 dl
tummaa rommia
1-2 tl
Haganol-salmiakkiliuosta
2 rkl
limen mehua
1-2 dl
colajuomaa
Muut ainesosat
jäitä

Tee näin:

Täytä lasi jäillä. Mittaa päälle rommi, salmiakki ja limemehu.

Kaada lasi täyteen colaa ja sekoita.

Koristele drinkki limelohkoilla.

Kommentit (2)
  1. Koska mullakin oli kotona kaikki salmiakki-rommikolan ainekset, päätin kokeilla. Voi että oli pahaa, ei todella voi suositella. Mutta hauskaa on, että blogin pitäjä keksii mitä vaan siitä, mitä kaapista löytyy valmiina. Kiitos siitä. Suosittelen kuitenkin käyttämään tämä juoman hyvät ainekset jotenkin muuten ja irrallaan toisistaan. Tein sitten perinteisen rommitotin toiseksi, jotta kurja maku katosi suusta. Hyvää vuodenvaihdetta ja tsemppiä edelleen blogin pitoon!

    1. perinneruokaa prkl
      3.1.2018, 23:26

      Voi harmi 🙁 Tuo drinkki on kyllä maultaa hieman eksoottisempi, eikä sitä salmiakkia kannata hirveästi sekaan laittaa. Kiitos ja hauskaa tätä vuotta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *