Poronkäristystortillat

Nämä tortillat saavat täytteekseen poronkäristyslihaa ja palsternakkaa. Tarjoile poronkäristystortillat puolukoilla maustetun ranskankerman kanssa.

poronkäristystortillat

Pohjoisilla mauilla täytetyt tortillat ovat juhlaisaa ja rentoa tarjottavaa. Tortillojen sisään valmistetaan poronkäristys, joka saa lisää makua palsternakasta. Puolukkainen ranskankermakastike kruunaa tämän herkun.

Hyvää uutta vuotta!

Poronkäristystortillat

Ainekset (3 annosta)

6 kpl
tortillalettuja
240 g
poronkäristyslihaa
1
sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
palsternakkaa
1 dl
vettä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 tl
rosmariinia hienonnettuna
Kastike
1 dl
puolukkaa
150 g
ranskankermaa
30 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Kuori sipuli ja palsternakka. Hienonna sipuli. Leikkaa palsternakka noin 1 x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi.

Paista jäinen poronkäristysliha paistinpannulla öljyssä kypsäksi.

Lisää pannulle sipuli ja palsternakka. Paista kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet.

Lisää pannulle vesi, suola, mustapippuri ja omenaviinietikka. Hienonna rosmariini ja lisää se myös pannulle.

Valmista kastike sekoittamalla sulaneet ja hieman murskatut puolukat ranskankerman joukkoon.

Täyte tortillat poronkäristyksellä ja lisää päälle puolukkakastiketta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *