Perinneruokaa matkailee: Tukholma

Miten voi olla, että ei ole aiemmin käynyt Tukholmassa ja on jo 30 v.? Tämä paikka nyt kuitenkin on ihan tässä naapurissa. Mutta toisaalta, ehkä se on juurikin se syy. Tukholma on niin lähellä, että sinne voi mennä koska vaan, joten todellisuudessa sinne ei tule koskaan lähdettyä. Nyt pistettiin asiat ruotuun ja reissu Tukholmaanhan oli edessä. Tämä nyt on tällainen pikainen viikonloppureissu vain, mutta ehtiihän sitä tässäkin jo vaikka mitä tehdä. 

Ihan mukavalta paikka vaikuttaa näin päällisin puolin ja ruokaa on tarjolla vaikka muille jakaa. Niinhän sitä tehdäänkin, tosin maksua vastaan, mikä nyt taitaa olla kutakuinkin jokaisen ravintolan toimintaidea. Tukholman ravintolamaailma on kuulemma hyvin vilkas ja kilpaileva. Näin ainakin kuulin, kun vierailimme aiemmin Brjörkin ja Wikbergin Brondassa Helsingissä. Heiltä löytyy nimittäin Farang -niminen ravintola myös täältä Tukholmasta. Sinne ei nyt tällä reissulla ehdi, mutta ehkä sitten ensikerralla. 

Ei nyt vielä hirveästi pysty avaamaan tässä näitä kaikkia hyviä paikkoja, sillä juttua tulee lisää vähän myöhemmin. Mutta sen voi sanoa, että paljon hyvää ruokaa on tarjolla ja sitä on tässä syöty aamusta iltaan sellaisella tahdilla, että ihme jos ei tässä pian vatsa poksahda. Kaksi aamiaista, lounas, välipalaa, pari illallista… Tässä siis yhden päivän suunnitelmat ja tässä kuitenkin on noin kaksi ja puoli päivää aikaa. Mahtaisikohan olla laihdutuskuurin aika tämän reissun jälkeen?

Täytynee tästä taas palata kuitenkin syömisen pariin. Ei se kulinaristinen maailma avaudu siitä jaarittelemalla. 🙂 Palataan tähän asiaan taas myöhemmin. Niin ja onko muuten jotain suosituksia Tukholmaan?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *