Parsa-tortelliinipelti
Helppo parsa-tortelliinipelti sopii vaikka viikonloppuruoaksi. Siirrä uunipellille kaikki raaka-aineet ja paahda 15 minuuttia – nopeaa ja vaivatonta!
Nopeasti syntyvät ruoat pelastavat monet hetket! Yleisesti kaikki peltiruoat ovat melko helppoja ja niin on myös tämäkin. Ainoa esivalmistelu on tortelliinien keittäminen, mutta sekin hoituu hetkessä.
Pellille reippaasti öljyä ja sitten kaikki raaka-aineet pyöritellään siinä, jotta ne eivät pääse kuivahtamaan uunissa. Kokosin pellille suosikki raaka-aineitani, jotka toimivat aina. Kukapa voisi vastustaa paahtunutta fetajuustoa ja mehukkaita kirsikkatomaatteja. Ainekset voi sekoitttaa enemmänkin keskenään, mutta pidän siitä, että ne ovat omissa kasoissaan, näin pelliltä voi keräillä helposti omaan makuun sopivat palat.
Parsa-tortelliinipelti
Ainekset (3 annosta)
- 250 g
- tortelliineja
- 2 rkl
- oliiviöljyä
- 500 g
- parsaa
- 250 g
- kirsikkatomaatteja
- 200 g
- fetajuustoa
- 1 dl
- kalamataoliiveja
- basilikaa
- mustapippuria
Tee näin:
Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan.
Poista parsoista kova tyvi. Mittaa öljy uunipellille leivinpaperin päälle.
Lisää tortelliinit, parsat, kirsikkatomaatit, feta ja oliivit pellille. Kääntele hieman öljyssä.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Viimeistele tuoreella basilikalla ja mustapippurilla.
Kiitos. Olipa herkku ja nopsa ruoka.