Paras grilliherkku: Hunajaiset varhaiskaali-pekonikääröt

Ah! Nyt on hyvä grilliruoka. Grillattu varhaiskaali koki pienen jatkojalostuksen ja sai päälleen pekonia, kun nämä kääröt vielä sivellään chilihunajalla on lopputulos täydellinen. 

Grillattu varhaiskaali on hyvää sellaisenaan, mutta kuten kaikesta, pekoni tekee siitä vielä parempaa. Lopuksi nämä kääröt saavat päällee vielä chilihunajaa, mikä tekee näistä mahtavan makuisia. Tietysti normaalikin hunaja käy, jos chilin maku ei ole se kaikista rakkain. Raaka-ainelista ei ole hirmuisen pitkä, joten ehdottomasti kannattaa testata näitä juhannuksen grillijuhlissa.

Valmistukseen kannattaa valita mahdollisimman pieni ja kevyen tuntuinen varhaiskaali, sillä niissä maku on parhain. Varhaiskaali jaetaan ensin kahtia, minkä jälkeen jatketaan halkomista kunnes leikkuulaudalla on 8 lohkoa. Kaalin kanta kannattaa jättää kiinni ja leikkely suorittaa siten, että jokaisessa palassa olisi pieni pala kantaa, näin palat pysyvät hyvin kasassa. Jokaisen palan päälle kiedotaan kaksi palaa pekonia tiiviisti ja sitten vain kohti grilliä. Lopuksi, kun palat ovat saaneet pintaansa kauniin värin, niihin sivellään chilihunajaa – superia!

Nämä yksikertaiset ja superhyvät varhaiskaali-pekonikääröt menevät ehdottomasti juhannuksen ruokalistalle. Jälkkäriksi valmistan, Eton Mess -kakun, millä on hyvä juhlistaa samalla myös synttäreitä.

Hunajaiset varhaiskaali-pekonikääröt

Ainekset

1 kpl
varhaiskaalia
300 g
pekonia
2 rkl
hunajaa
Muut ainesosat

Tee näin:

Jaa varhaiskaali 8 lohkoon ja jätä kanta paikoilleen, jotta palat pysyvät kasassa.

Kiedo päälle pekonia kaksi siivua.

Grillaa niin kauan, että pekoni on kypsää.

Valele palat hunajalla.

Nauti!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *